Bindi Irwin er gravid:

Gladnyhet fem måneder etter bryllupet

Steve Irwins datter venter sitt første barn.

BLIR FORELDRE: Chandler Powell og Bindi Irwin blir foreldre i 2021. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Chandler Powell og Bindi Irwin blir foreldre i 2021. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Krokodillejegeren og dyrelivsforkjemper Steve Irwin engasjerte store og små i en årrekke på skjermen på tidlig 2000-tallet.

Da han i 2006 døde, bare 44 år gammel, etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke, var en hel verden i sorg og sjokk.

Han etterlot seg datteren Bindi (22) og sønnen Robert (16), som da bare var småbarn. De har imidlertid ført farens arv videre, og Australia Zoo Wildlife Warriors lever i beste velgående - fortsatt på TV-skjermen.

Søsknenes arbeid for dyrelivet har også gjort inntrykk på folk, og Bindi Irwin har blitt trykket til brystet av dyreglade mennesker.

GRAVID: Ekteparet Julianne og Ulrik Nygård venter barn igjen. Slik avslører de nyheten. Reporter: Thea Hope Vis mer

Hun har 3,6 millioner følgere på Instagram, og begynner å ane en popularitet lik farens.

Utvider familien

Det betyr også at mange gledet seg over nyheten om at hun og kjæresten Chandler Powell (23) hadde giftet seg i nettopp dyrehagen i mars i år.

SNAKKER UT: I 2006 mistet tv-profilen Steve Irwin livet under innspillingen av en undervannsdokumentar. Irwin ble 44 år gammel og etterlot seg kona Terri samt barna Bindi og Robert. Sistnevnte var bare to år da hendelsen inntraff. Han snakker ut hos «Skavlan». Video: TV 2 Vis mer

Nå kommer de med nok en hyggelig nyhet - paret venter sitt første barn.

Det avslører Bindi på Instagram.

«Baby dyreliv-kriger ventet i 2021. Chandler og jeg er stolte over å annonsere at vi venter barn! Det er en ære å dele dette spesielle øyeblikket i livene våre med dere», skriver 22-åringen.

Hun har delt bilde av seg og ektemannen sammen med en liten dyrepark-uniform. Hun forteller videre at hun er tidlig i svangerskapet - første trimester, men at de rett og slett ikke klarte å vente med å dele nyheten.

Bindi ber videre følgerne om råd og tips. I kommentarfeltet under har Powell skrevet at hun kommer til å bli den beste moren.

«Tente lys i pappas minne»

Paret ble altså mann og kone i mars, men måtte på grunn av corona gjøre store forandringer. Det lot imidlertid ikke til at det la noen demper på begivenheten.

DYRELIVFAMILIE: Steve Irwin, kona Teri og dattera Bindi i 2002. Foto: NTB scanpix
DYRELIVFAMILIE: Steve Irwin, kona Teri og dattera Bindi i 2002. Foto: NTB scanpix Vis mer

«25. mars 2020. Vi hadde en liten seremoni og jeg giftet meg med min beste venn. Det finnes ikke ord som kan beskrive mengden kjærlighet og lys som er i hjertet mitt akkurat nå», skrev Bindi da.

Det ble lillebror Robert som førte henne opp mot alteret, i fraværet av hennes far.

«I dag feiret vi livet og gleder oss over hvert vakre øyeblikk vi delte sammen i hagen vår i Australia Zoo. Mamma hjalp meg med å bli klar, Robert førte meg opp mot alteret, Chandler ble ektemannen min og sammen tente vi lys i pappas minne», fortsatte hun.

«Vi delte tårer, smil og kjærlighet. Takknemlig for at vi bor i Australia Zoo som en familie, og for at vi kunne være der for hverandre. Til alle som leser dette - hold dere trygge, hold avstand til andre og husk at kjærligheten vinner», skrev 21-åringen avslutningsvis.

Se dette innlegget på Instagram

You will always be my superhero. ❤️

Et innlegg delt av Bindi Irwin (@bindisueirwin)

Det var i fjor sommer Chandler fridde til Bindi. Frieriet skal ha skjedd på bursdagen hennes, etter seks år som kjærester. Paret møttes nemlig da de var henholdsvis 15 og 16 år gamle.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Gravid Tone beklager til kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer