Adam Levine:

Gladnyhet etter utroskapsryktene

Har blitt foreldre igjen.

BABYLYKKE: Behati Prinsloo og Adam Levine har vært sammen i ti år. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock
BABYLYKKE: Behati Prinsloo og Adam Levine har vært sammen i ti år. Foto: Image Press Agency/NurPhoto/Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor høst stormet det rundt «Maroon 5»-stjernen Adam Levine (43). Da ble han nemlig anklaget for å ha vært utro mot kona gjennom åtte år, den tidligere «Victoria's Secret»-modellen Behati Prinsloo (34).

Instagram-modellen Sumner Stroh delte da en video på TikTok hvor hun hevdet å ha hatt en ett år lang affære med artisten.

«Dårlig dømmekraft»

Stroh sa ikke spesifikt når den påståtte affæren skal ha funnet plass, men hun delte skjermbilder av Instagram-meldinger som tilsynelatende skal ha kommet fra Levines konto, ifølge People.

TikTok-videoen gikk raskt viralt, og kort tid etter så popstjernen seg nødt til å uttale seg om utroskapanklagene.

«Mye blir sagt om meg akkurat nå og jeg ønsker å rense lufta. Jeg brukte dårlig dømmekraft da jeg snakket med andre enn kona mi i EN HVER form for flørtende måte. Jeg hadde ikke en affære, men jeg gikk likevel over grensen i en periode av livet jeg angrer på», skrev han på Instagrams historiefunksjon og fortsatte:

«I visse tilfeller ble det upassende; jeg har tatt opp dette og tatt proaktive skritt for å rette opp i det med familien min. Min kone og min familie er alt jeg bryr meg om i denne verden. Å være så naiv og dum nok til å risikere det eneste som virkelig betyr noe for meg var den største feilen jeg kunne gjøre. Jeg kommer aldri til å gjøre det igjen. Jeg tar fullt ansvar. Vi skal komme oss gjennom dette. Og vi skal komme oss gjennom det sammen».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer