Alec og Hilaria Baldwin:

Gladnyhet etter dødsulykken

Venter sitt syvende barn sammen.

BLIR FORELDRE - IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin skal bli foreldre nok en gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BLIR FORELDRE - IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin skal bli foreldre nok en gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kom den tragiske nyheten om at Hollywood-stjernen Alec Baldwin (63) ved et uhell skjøt den 42 år gamle fotografen Halyna Hutchins. Hutchins døde som følge av skuddet.

Ulykken skjedde under innspillingen av westernfilmen «Rust» med et rekvisittvåpen som aldri skulle vært ladd.

I vinter saksøkte Hutchins familie skuespilleren for hendelsen.

Baldwin, som selv er gift og har seks barn med kona Hilaria Baldwin (38), har ikke lagt skjul på at dødsfallet har gått hardt innpå ham. Da han i februar ble intervjuet om tragedien for første gang, knakk han flere ganger sammen i gråt.

«Stor overraskelse»

Tirsdag kommer derimot en gladnyhet fra Baldwin-leiren. «Mission Impossible»-stjernen og kona venter nemlig sitt syvende barn sammen. Det avslører den vordende moren selv på Instagram.

«Etter mange opp- og nedturer i løpet av de siste årene, så har vi en spennende og stor overraskelse: Enda en Baldwinito kommer denne høsten. Vi var ganske sikre på at familien vår var komplett, så vi er ubeskrivelig lykkelige over denne overraskelsen», skriver Hilaria sammen med en video av øyeblikket de delte graviditet-nyheten med ungeflokken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer