Alec og Hilaria Baldwin:

Gladnyhet etter dødsulykken

Venter sitt syvende barn sammen.

BLIR FORELDRE - IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin skal bli foreldre nok en gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
BLIR FORELDRE - IGJEN: Alec og Hilaria Baldwin skal bli foreldre nok en gang. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I oktober kom den tragiske nyheten om at Hollywood-stjernen Alec Baldwin (63) ved et uhell skjøt den 42 år gamle fotografen Halyna Hutchins. Hutchins døde som følge av skuddet.

Ulykken skjedde under innspillingen av westernfilmen «Rust» med et rekvisittvåpen som aldri skulle vært ladd.

I vinter saksøkte Hutchins familie skuespilleren for hendelsen.

Baldwin, som selv er gift og har seks barn med kona Hilaria Baldwin (38), har ikke lagt skjul på at dødsfallet har gått hardt innpå ham. Da han i februar ble intervjuet om tragedien for første gang, knakk han flere ganger sammen i gråt.

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

«Stor overraskelse»

Tirsdag kommer derimot en gladnyhet fra Baldwin-leiren. «Mission Impossible»-stjernen og kona venter nemlig sitt syvende barn sammen. Det avslører den vordende moren selv på Instagram.

«Etter mange opp- og nedturer i løpet av de siste årene, så har vi en spennende og stor overraskelse: Enda en Baldwinito kommer denne høsten. Vi var ganske sikre på at familien vår var komplett, så vi er ubeskrivelig lykkelige over denne overraskelsen», skriver Hilaria sammen med en video av øyeblikket de delte graviditet-nyheten med ungeflokken.

«Vår nye baby er et stort lyspunkt i livene våre. En velsignelse og en gave i en usikker tid. Jeg har savnet dere under pausen jeg har tatt fra sosiale medier... Nå er jeg tilbake og gleder meg til å fortsette å dele den ville reisen vi kaller "livet" med dere», står det avslutningsvis.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

Etter at Alec og Hilaria giftet seg i 2012, så har barna kommet som perler på en snor. Datteren Carmen (8) kom ett år etter bryllupet etterfulgt av; Rafael (6), Leonardo (5), Romeo (3), Eduardo (1 1/2) og Lucia (1).

I tillegg har filmstjernen datteren Irealand Baldwin (26) med ekskona Kim Basinger (68).

«Ikke deres baby»

på For ganske nøyaktig ett år siden skapte Hilaria full forvirring blant fans og media da hun delte et bilde av seg selv og sine den gang fem barn, samt en nyfødt baby, på Instagram.

Da var nemlig bare fem måneder siden hun og ektemannen ønsket sønnen Eduardo «Edu» Pao Lucas velkommen til verden, så hun kunne umulig ha rukket å bli gravid igjen.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Ingen annen informasjon, som om babyen var adoptert eller født via surrogat, ble gitt.

Mens Hilaria selv skrudde av kommentarfeltet på sin Instagram, delte magasinet People samme bilde på sin profil, og der ble kommentarfeltet raskt fylt med ulike spekulasjoner.

«Dette er definitivt ikke deres baby. Hun har ikke vært gravid med mindre de har adoptert?» påpekte en bruker.

«Jeg skjønner ingenting. Fikk hun ikke sitt siste barn for rundt seks måneder siden?» undret en annen.

GRAVIDNYHET: I «Funkyfam» fikk vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerte da hun forsto at hun var gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

«Jeg har aldri vært mer forvirret i hele mitt liv», skrev en tredje.

Bare en dag senere valgte 38-åringen å dele flere detaljer om den «mystiske» babyen.

«Vi er så forelsket i datteren vår, Lucia. Du er en drøm som ble til virkelighet, akkurat som dine brødre og søstre», skrev hun den gang til et bilde av sin nyfødte datter.

Ifølge en kilde People snakket med skal vesle Lucia ha kommet til verden via surrogat.

LES OGSÅ: Sliter med å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer