Amalie Snøløs:

Gladnyhet etter den tøffe tiden

Influenser Amalie Snøløs fryder seg over å skulle bygge sin egen hytte.

NYTT PROSJEKT: Influenser Amalie Snøløs skal snart i gang med bygginga av sin egen hytte. Foto: Tor Lindseth / Se og Hø
NYTT PROSJEKT: Influenser Amalie Snøløs skal snart i gang med bygginga av sin egen hytte. Foto: Tor Lindseth / Se og Hø Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som har skjedd i livet til influenser Amalie Snøløs (24) den siste tida. Tidligere denne uka ble det kjent at katten hennes gjennom ti år døde brått og uventet.

Katta Anton virket frisk og normal, men plutselig lå han rett ut på gulvet og hylte, fortalte en sorgtynget Snøløs til Se og Hør.

- Det er så vondt å miste en venn, men jeg tar med meg alle de gode minnene, forklarte 24-åringen.

NY JOBB: TV-profilen Amalie Snøløs har fått ny jobb som programleder, og blir utfordret av Jonas. Video: Rød Løper Vis mer

Nå deler imidlertid den tidligere «Farmen»-profilen en gladnyhet etter den vanskelige tida. Snøløs har nemlig kjøpt ei hyttetomt på Hovden på Sørlandet, der hun om ikke altfor lenge går i gang med å bygge seg ei egen hytte - helt på egen hånd.

- Jeg har ikke kommet så langt ennå. Nå må jeg finne noen gode partnere som jeg kan jobbe med og som kan ta den jobben. Jeg må også få tegnet ferdig hytta og finne ut av ting, sier den nyslåtte tomteeieren til Se og Hør.

For snart to uker siden snakket Se og Hør med Snøløs om hytteplanene, men det er først nå hun har kjøpt tomta.

HYTTE: Her skal Amalie Snøløs bygge hytte. Foto: Privat
HYTTE: Her skal Amalie Snøløs bygge hytte. Foto: Privat Vis mer

- Perfekt tidspunkt

Hytta blir på cirka 150 kvadratmeter, og byggestart er i mars eller april dersom alt går etter planen. Bygginga av hytta skal hun stå for selv, og aktivt ta del i.

- Jeg gleder meg, for jeg skal være med og bygge denne hytta selv. Det er jo vanlig å leie inn folk til å bygge, men jeg skal gjøre det selv. Jeg er ikke særlig handy, så jeg har nok mye å lære av en håndverker, fleiper hun overfor Se og Hør.

Forhåpentligvis vil hytta stå ferdig om et års tid.

- Det blir spennende å se hvordan hytta ser ut om et år. Jeg tror det blir veldig bra, sier Snøløs.

24-åringen ser fram til å spikre, hamre, male og forstå byggebransjen bedre, selv om hun innrømmer at det ligger milelangt unna hennes dagligdagse jobb som influenser.

- Det blir gøy å ha noe å holde på med som skiller seg fra den vanlige jobben min som influenser. Nå skal jeg bruke kroppen mer, og ha litt fri. Det er jo corona, så det finnes jo ikke et bedre tidspunkt for å bygge ei hytte, sier Snøløs.

DEBUT: Amalie Snøløs debuterte som skuespiller i sesong 3 av «Semester». Vis mer

Nyforelsket

Kjæresten Ole Emil Frikstad er også involvert i hytteplanene. Duoen fant hverandre i fjor, og nyter nå tida sammen som nyforelsket. Frikstad er også glad i å være på fjellet, og driver med kiting til vanlig.

Dermed er ei hytte på Hovden perfekt, slår Snøløs fast.

- Han skal være med en del han også. Det er tre timer med bil fra Kristiansand til Hovden, men jeg håper kjæreste og familie ønsker å bidra. Jeg er vant med å pendle, så tre timer i bil er ikke så ille for meg.

Stedet kan også friste med fine bakker, løyper, natur og turområder.

Paret er ikke samboere ennå, men Snøløs håper at de med tid og stund kan flytte sammen.

Gladnyhet etter den tøffe tiden

- Nå er vi nyforelsket og har det vanlig fint, tross corona. Det er noe som løfter opp hverdagen betydelig, sier Snøløs.

Kjæresten er av den mer stille typen, og trives best i bakgrunnen - og ikke i rampelyset slik som Snøløs.

- Vi utfyller hverandre godt, avslutter hun.

LES OGSÅ: Influenser (35) skutt og drept

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer