Tom Parker:

Gladnyhet etter alvorlig kreftdiagnose

- Hver dag fortsetter jeg kampen for å krympe denne jævelen.

SVULST: Tom Parker og kona Kelsey Hardwick har vært gjennom noen tøffe måneder. Nå har de endelig noe å glede seg over. Foto: Pa Photos/Yui Mok/NTB
SVULST: Tom Parker og kona Kelsey Hardwick har vært gjennom noen tøffe måneder. Nå har de endelig noe å glede seg over. Foto: Pa Photos/Yui Mok/NTB Vis mer
Publisert

I høst kom den vonde nyheten om at Tom Parker (32), kjent fra boybandet The Wanted, hadde fått svulst på hjernen.

Det avslørte han selv i et åpenhjertig innlegg i sosiale medier.

I et intervju med OK! Magazine utdypet 32-åringen videre at det er krefttypen glioblastom han har fått. Dette er en veldig alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt, ifølge Oslo universitetssykehus.

Parker har kreft i fjerde stadium, og valgmulighetene er få.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, fortalte han til magasinet.

«En berg- og dalbane»

Det var i juli i fjor at Parker oppdaget at noe ikke stemte, etter et anfall hjemme. Det var likevel først seks uker seinere, ved et nytt anfall, at alvorligheten begynte å gå opp for ham og kona Kelsey Hardwick.

Det siste halvåret har artisten gått gjennom tøffe runder med kjemoterapi og strålebehandling, med målet om å forlenge livet hans. Og nå kan det se ut som om det går riktig vei.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Torsdag deler nemlig Parker en gledelig nyhet med fansen på sosiale medier. Svulsten har reagert positivt på behandlingene og har minsket betraktelig i størrelse.

«VESENTLIG REDUKSJON. Dette er ordene jeg mottok i dag, og jeg klarer ikke slutte å gjenta dem», starter han et innlegg på Instagram, hvor han poserer sammen med kona og barna Aurelia Rose (19 mnd.) og Bodhi Thomas Paris (2 mnd.).

«Jeg hadde en MR-undersøkelse tirsdag, og resultatene mine i dag var en betydelig reduksjon i svulsten og at jeg reagerer godt på behandlingen. Hver dag fortsetter jeg kampen for å krympe denne jævelen», fortsetter han.

Videre takker Parker kona og ungene. Han kaller Hardwick sin viktigste støttespiller, og skriver at han kjemper mot kreften hvert eneste sekund av dagen for barnas skyld.

Sangeren retter også hjertevarme hilsner til sykehuspersonale, venner, familie og fans som har vist sin kjærlighet gjennom den vanskelige tiden.

«Det skal være helt sikkert at denne reisen er en berg- og dalbane. I dag er det en jævla god dag», deler han avslutningsvis.

KLUMP: Programlederen ble bedt om å sjekke en kul på halsen. Foto/video: Victoria Price / AP / Instagram Vis mer

Instagram-posten har i skrivende stund fått mer enn 50 000 likerklikk og nærmere 3000 kommentarer.

- Dette er fantastiske nyheter. Jeg sender masse kjærlighet til deg, Kelsey og ungene, skriver en bruker.

- Du er helten min. Du er så sterk og du kan vinne over hva som helst. Jeg tror boksing kanskje kan bli din neste karrierevei for du slår livskiten ut av dette, deler en annen.

- Beste nyhetene NOENSINNE!!!!! Fortsett å gjøre som du gjør, og husk å visualisere healingen din. Kjærlighet til dere alle, lyder en annen hilsen.

Ble pappa

Da Tom Parker mottok sjokkbeskjeden om at han hadde hjernesvulst, var kona gravid i åttende måned med sønnen Bodhi. Å få en så tøff nyhet midt i svangerskapet var på ingen måte enkelt for henne.

Til Ok! Magazine fortalte han i oktober at han satte stor pris på at hun stod støtt ved hans side i den vanskelige tiden.

- Hun er min klippe, og er veldig praktisk anlagt. Hun har vært fantastisk, skrøt han.

KREFTSYK: Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de debuterte for 11 år siden. Bak f.v: Nathan Sykes og Jay McGuiness. Foran f.v: Max George, Siva Kaneswaran og Tom Parker. Bildet er tatt i 2012. Foto: Ken McKay/REX/NTB
KREFTSYK: Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de debuterte for 11 år siden. Bak f.v: Nathan Sykes og Jay McGuiness. Foran f.v: Max George, Siva Kaneswaran og Tom Parker. Bildet er tatt i 2012. Foto: Ken McKay/REX/NTB Vis mer

Det var i 2010 at Parker slo gjennom i den irsk-britiske boyband-gruppen «The Wanted». Sammen med kollegaene Nathan Sykes, Siva Kaneswaran, Max George og Jay McGuiness gikk de til topps i Storbritannia med debutsingelen «All Time Low».

Fire år senere gikk guttene derimot forskjellige veier. Flere av dem har gjort det bra som soloartister i ettertid. Tom Parker har blant annet jobbet som DJ, vært realitydeltaker og har spilt selveste Danny i en nasjonal oppsetning av «Grease».

LES OGSÅ: - Jeg døde nesten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer