Christian Ingebrigtsen:

Gladnyhet: - Vi er lykkelige

Paret har tatt forholdet videre.

GLADNYHET: Christian Ingebrigtsen bekrefter overfor Dagbladet at han nå er forlovet. Her med forloveden Martine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GLADNYHET: Christian Ingebrigtsen bekrefter overfor Dagbladet at han nå er forlovet. Her med forloveden Martine. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2012 at a1-medlemmet Christian Ingebrigtsen (44) fant tonen med Martine Dønheim (29) fra Ålesund.

Paret møttes den gang gjennom kjæresten til Christians a1-kollega Ben Adams (39), norske Sara Skjoldnes (30).

- Hun er utrolig snill. Tvers igjennom god og vakker på alle måter, det er det beste med Martine, sa han til Se og Hør i 2012.

Siden den gang har paret vært kjærester og samboeren, men nå har de valgt å ta forholdet videre. Nå har de nemlig forlovet seg.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Forlovet

Den koselige nyheten bekrefter artisten overfor Se og Hør i en sms.

«Det stemmer, og vi er lykkelige og gleder oss til tida framover. Men først reiser jeg rett på juleturé i en måned», skriver han, og legger til en latteremoji.

Dønheim har også delt den hyggelige nyheten på Instagram, der hun har publisert et bilde av forlovelsesringen. Hun avslører samtidig at forlovelsen skjedde i går, 20. november.

I et intervju med Her og Nå høsten 2016, fortalte paret at de fortsatt var like forelsket. Christian røpet dessuten at han hadde begynt å tenke på giftemål.

- Det er klart jeg har tenkt på det. Tiden har bare fløyet så utrolig fort. Men det er min oppgave å ta det neste steget, og det er i tankene mine, sa han for fem år siden.

Nå har han altså tatt det store steget, og paret skal bli mann og kone.

LES OGSÅ: Åpner seg om aldersforskjellen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer