Gunhild Stordalen:

Gladnyhet: - Infeksjonsfri

Gunhild Stordalen deler gledelig nyhet med følgerne sine.

<strong>OPPDATERING:</strong> Gunhild Stordalen deler gladnyhet om helsa i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
OPPDATERING: Gunhild Stordalen deler gladnyhet om helsa i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli kunne lege og EAT-grunnlegger Gunhild Stordalen (40) dele noen glade oppdateringer om sykdommen hun har slitt med de siste åra.

Hun har ved flere anledninger vært åpen om kampen mot den livstruende bindevevssykdommen systemisk sklerose, og nå forteller 40-åringen at hun er infeksjonsfri.

- Avslutter sykefraværet og ferien med godt mot, infeksjonsfri og med is og kjærligheten i mitt liv. Kan ikke vente med å jobbe igjen, skriver hun til et bilde av seg selv og ektemannen, hotellkongen Petter Stordalen (56), på Instagram.

Bildet som er delt med 40-åringens 172 000 følgere har i skrivende stund fått over 17 400 likerklikk, og lykkønskningene renner inn i kommentarfeltet.

Tirsdag kunne Se og Hør avsløre at paret i forrige uke tilbragte noen dager ferie sammen i Saint-Tropez. Dette var nemlig første gang på mange uker at de møttes – etter å ha feriert hver for seg.

Gunhild har i sommer hentet krefter med et realt helseopphold på et rehabiliteringssenter Middelhavet. Her har hun fått pleiet kropp og sjel på en øko-gård. Petter på sin side har sammen med barna Emilie (27), Henrik (24) og Jakob (21) brukt deler av sommeren på hytta på Sørlandet.

Håp

Den gledelige nyheten kommer som nevnt bare kort tid etter at Gunhild Stordalen avslørte en positiv oppdatering i sosiale medier.

- På tide med en dobbel. Da jeg ble diagnostisert med den livstruende typen av sykdommen systemisk sklerose i 2014, fantes det ingen kur, men vi fant en eksperimentell behandling i Nederland, skrev hun i juli.

- I dag, tre år etter min andre beinmargstransplantasjon, kan man nesten ikke spore sykdommen lenger, og jeg kan senke medisindosene. Det er fremdeles noe i systemet, men med en lang, avslappende sommer vil jeg komme meg, fortsatte hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Videre skrev 40-åringen at hun kjøpte seg en dobbel iskrem for å feire det medisinske gjennombruddet.

- Dette gir håp til pasienter rundt om i verden, skrev hun avslutningsvis.

Står sammen

Det var i oktober 2014 at Gunhild fikk påvist diagnosen. Siden den gang har hun gjennomgått tøffe og krevende behandlinger, deriblant, som nevnt, eksperimentell stamcelletransplantasjon i Nederland.

Sammen har Gunhild og Petter kjempet en intens kamp mot sykdommen de siste åra. Sykdommen angriper både hud og indre organer, og Gunhild har åpenhjertig fortalt om livet med, og kampen mot, sykdommen.

RØRENDE ØYEBLIKK: Petter Stordalen ga følgerne sine et innblikk fra da han barberte hodet til Gunhild i sykesengen. Video: Instagram / NTB Scanpix. Klipp: Helén Skogstad / Ørjan Ryland Vis mer

Paret har som nevnt vært gjennom tykt og tynt sammen de siste åra, og i anledning bryllupsdagen deres tidligere i sommer, delte Petter Stordalen et lengre innlegg med en kjærlighetserklæring til kona.

- Det er på dagen ni år siden jeg giftet meg med Gunhild. For meg var det kjærlighet ved første blikk. Det tok litt lengre tid for Gunhild, skrev hotellkongen, og fortsatte:

- Men etter to år gikk hun med på å ta en første date. Og siden var det oss. Jeg trodde aldri jeg skulle møte en kvinne som deg. Du er høyere enn meg, smartere enn meg og større i kjeften enn meg. Jeg er utrolig stolt over å være mannen din Gunhild.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer