Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman:

Gladnyhet: - Føles naturlig

Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman er godt i gang med å etablere seg.

FORLOVET: Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman skal gifte seg til våren. Nå tar de enda et steg i forholdet. Foto: Privat
FORLOVET: Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman skal gifte seg til våren. Nå tar de enda et steg i forholdet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått opp og ned for Henrik Elvejord Bord (28) og forloveden Lisa Anckarman (32). Privat har de holdt sammen siden begynnelsen av 2020 - og har siden rukket å både flytte sammen og forlove seg.

I det siste har paret vært fullt opptatt av å planlegge drømmebryllupet, som skal finne sted i mai. I desember endte Anckarman derimot opp på sykehus i Thailand etter et skremmende illebefinnende.

Den svenske influenseren endte opp med å midlertidig miste følelsen i ansiktet og miste synet. Halvannen måned senere ser livet litt lysere ut.

Fredag deler nemlig paret en aldri så liten gladnyhet på Instagram.

Avslører kjøp

Det er Elvejord Borg som deler nyheten på sin Instagram-historie. I en video synger han «can we skip to the good part», oversatt til «kan vi spole fram til den gode delen». Samtidig holder Anckarman opp et par nøkler.

«Kjøpt leilighet», skriver Elvejord Borg til videoen.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Til Se og Hør sier Elvejord Borg at leilighetskjøpet ikke har ligget i planene så altfor lenge.

- Vi så egentlig på en annen leilighet i samme boligkompleks, men den var altfor liten for oss, forteller han.

Den tidligere «Ex on the Beach»-deltakeren forteller at megleren tipset om et penthouse i boligkomplekset med to balkonger, som kan bli 170 kvadratmeter.

- Vi fikk se leiligheten og kjente med en gang at den her vil vi ha. Vi kjørte hjem, tenkte i tre minutter og ringte eierne for å høre om den er mulig å kjøpe, da den ikke var til salgs i utgangspunktet, forklarer han videre.

Etter litt prisforhandling, var leiligheten deres.

Blir i Sverige

Leiligheten de har kjøpt befinner seg i Uppsala i Sverige, der de allerede har bodd sammen en god stund.

- Det føles mest naturlig etter at vi har bodd her så lenge. Nå som ting endelig har begynt å åpne skikkelig opp, er Oslo bare en times flytur unna, og det kan jeg leve med, forteller Elvejord Borg.

Det er altså ingen sorg å bo i nabolandet, mener han.

- Vi trives veldig godt i Sverige, og jeg har funnet meg til rette her både jobbmessig og sosialt.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Gifteklar

Som nevnt venter det et storslått bryllup i mai, da realityprofilen og Anckarman er ventet å gi hverandre sine «ja». Bryllupet skal finne sted i Sverige, og paret var raskt ute med å se etter lokaler.

Også brudekjolen er snart klar for den store dagen. Nylig delte Anckarman en sniktitt av kjolen på Instagram, hvor hun kunne røpe at det bare manglet å sy på blondeermene.

Det gifteklare paret har snakket stort og mye om det kommende bryllupet. Da forlovelsen ble kjent, omtalte Elvejord Borg forloveden som sin beste venn.

- Det føles helt utrolig. Jeg har tenkt på det en stund og vi har snakket om det, men det å faktisk ha fridd nå, er helt utrolig. Jeg har fått min beste venn som forlovede, og det føles helt fantastisk, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: - Første gang jeg viser det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer