Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman:

Gladnyhet: - Føles naturlig

Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman er godt i gang med å etablere seg.

FORLOVET: Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman skal gifte seg til våren. Nå tar de enda et steg i forholdet. Foto: Privat
FORLOVET: Henrik Elvejord Borg og Lisa Anckarman skal gifte seg til våren. Nå tar de enda et steg i forholdet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått opp og ned for Henrik Elvejord Bord (28) og forloveden Lisa Anckarman (32). Privat har de holdt sammen siden begynnelsen av 2020 - og har siden rukket å både flytte sammen og forlove seg.

I det siste har paret vært fullt opptatt av å planlegge drømmebryllupet, som skal finne sted i mai. I desember endte Anckarman derimot opp på sykehus i Thailand etter et skremmende illebefinnende.

Den svenske influenseren endte opp med å midlertidig miste følelsen i ansiktet og miste synet. Halvannen måned senere ser livet litt lysere ut.

Fredag deler nemlig paret en aldri så liten gladnyhet på Instagram.

Avslører kjøp

Det er Elvejord Borg som deler nyheten på sin Instagram-historie. I en video synger han «can we skip to the good part», oversatt til «kan vi spole fram til den gode delen». Samtidig holder Anckarman opp et par nøkler.

«Kjøpt leilighet», skriver Elvejord Borg til videoen.

Til Se og Hør sier Elvejord Borg at leilighetskjøpet ikke har ligget i planene så altfor lenge.

- Vi så egentlig på en annen leilighet i samme boligkompleks, men den var altfor liten for oss, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer