David Schwimmer:

Gladmelding til «Friends»-fansen

Spesialepisoden av «Friends» kan filmes i august, avslører skuespiller.

SAMMEN IGJEN: Spesialepisoden av «Friends» kan filmes i august om det trygt nok avslører David Schwimmer. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Spesialepisoden av «Friends» kan filmes i august om det trygt nok avslører David Schwimmer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i februar at skuespillerne fra 90-tallsserien «Friends» avslørte at de ville gjøre en spesialepisode med en gjenforening av casten. Det satte derimot coronapandemien en stopper for.

Nå avslører David Schwimmer, som spilte «Ross» i serien, at episoden kan filmes i midten av august, skriver Sky News.

I et intervju med Jimmy Fallon presiserer Scwhimmer derimot at forholdene må være trygge nok.

- Etter planen skal det skje i midten av august, men vi kommer til å avvente ei uke eller to for å være sikre på at det er trygt nok. Hvis ikke må vi bare vente, sier han.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Var ikke interessert

Schwimmer har forlatt Hollywood-livet for å satse på teater i Chicago. Han forteller til Fallon at han egentlig ikke var interessert i rollen som «Ross».

Men da serieskaperne Marta Kaufman og David Crane kontaktet han og fortalte at de hadde basert rollen på Scwhimmer, takket han ja.

Hans medskuespiller i serien Jennifer Aniston avslørte tidligere sommer at hun selv var veldig lei rollen sin som «Rachel».

Det fortalte hun under en samtale arrangert av Hollywood Reporter, sammen med Reese Witherspoon (44), Zendaya Coleman (23), Rose Byrne (40), Janelle Monáe (34) og Helena Bonham Carter (54). De snakket om alt fra den pågående coronapandemien til sine opplevelser i filmbransjen.

- Herregud, ja. Man blir bare utslitt. Jeg mener, jeg hadde aldri klart å riste av meg Rachel Green. Jeg kunne ikke flykte fra «Rachel fra Friends», og serien går hele tida og man tenker «Slutt å spill av det jævla showet!», sa hun lattermildt, ifølge The Hollywood Reporter.

PLANENE KLARE: Disse seks stjernene har betydd mye for mange i over 20 år. Nå skal de samles en siste gang. Foto: NTB Scanpix
PLANENE KLARE: Disse seks stjernene har betydd mye for mange i over 20 år. Nå skal de samles en siste gang. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ikke til Norge

Warner Media har kalt den nye «Friends»-episoden en spesialutgave med tittelen «den der alle kom sammen igjen». Det de færreste imidlertid har fått med seg er at spesialen ikke er manusbasert.

Flere medier, deriblant The Independent og The Guardian, har skrevet at de seks skuespillerne skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at man ikke får se dem tilbake i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tida da serien ble spilt inn.

Dersom den norske fansen er skuffet over dette, så hjelper det neppe at episoden kanskje ikke når norske skjermer i det hele tatt. HBO Max har nemlig på nåværende tidspunkt ingen lanseringsplaner her til lands.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Pressesjef i HBO Nordic Norge, Celine Ryel, fortalte til Dagbladet i februar at de ikke kan slå fast at episoden ikke blir vist i Norge, men at det hele er uvisst.

- «Friends»-spesialen gjelder HBO Max, så per nå vil ikke dette ha noen innvirkning på HBO Europe eller Nordic, sier hun.

LES OGSÅ: - Det er dette man har drømt om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer