Tone Damli:

Gladmelding for Tone

Etter mer enn fire år er Tone Damli og Markus Foss et skritt nærmere husdrømmen.

ENDELIG I GANG: Etter fire og et halvt år, er Tone Damli og Markus Foss endelig i gang med å bygge drømmehuset. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
ENDELIG I GANG: Etter fire og et halvt år, er Tone Damli og Markus Foss endelig i gang med å bygge drømmehuset. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at husbygging har bydd på unormalt store utfordringer for Tone Damli (31) og kjæresten Markus Foss (37).

I 2015 kjøpte Damli og Foss «Villa Solum» på Blommenholm i Bærum for 9,5 millioner kroner, en villa paret planla å pusse opp. I januar 2018 ble det imidlertid kjent at paret hadde revet villaen for å bygge nytt. Dette medførte et gigantgebyr på 400 000 kroner fra kommunen, ettersom det ble slått fast at de ikke hadde tillatelse til rivingen.

Senere samme år solgte paret også deler av tomten, men også her endte salget på nesten 800 000 kroner under prisantydning.

Nå kan det imidlertid se ut til at hodebryet er over for paret.

I gang med bygging

Nylig kunne Tone dele en gladmelding på sin Instagram-konto.

I innlegget skriver hun nemlig at de nå, etter fire og et halvt år, omsider er i gang med huset sitt.

KJENTE HVERANDRE LENGE: Tone Damli er aktuell som programleder for «Love Island», og i den anledning forteller hun om hvordan hun falt for kjæresten Markus Foss. De to kjente hverandre i mange år før de ble sammen. Video: Marie Røssland Vis mer

- Nå har det løsnet og vi kan endelig begynne å drømme om vårt eget hjem, skriver hun blant annet i innlegget.

Hun legger heller ikke skjul på at situasjonen rundt husbyggingen har vært tyngende.

- Jeg skal være ærlig på at det har vært ganske dritt. Ting har ikke gått sånn vi hadde tenkt og sett for oss. Som familie har vi hatt det godt disse årene da, og det er tross alt det viktigste. Blommenholm - here we come, avslutter hun innlegget med.

I et innslag på «God kveld Norge» kunne man nylig også se at grunnmuren på det nye huset er på plass. Likevel er Damli avventende når det gjelder sluttdato for husprosjektet.

Tone Damli Aaberge og Markus Foss er på ELLE-sommerfest og intervjues om hvordan det er å pusse opp hus. Vis mer

- Jeg forholder meg rolig til det fortsatt, fordi jeg regner med at vi kommer til å møte noen utfordringer på veien. Men jeg tenker kanskje i løpet av 2020, så har jeg et hus, sa hun i reportasjen.

Ny karrierevei

De aller fleste av oss assosierer nok Damli med musikk. Allerede i 2005 sang hun seg inn på en respektabel andreplass i sangkonkurransen «Idol», og siden har hun sluppet en rekke singler.

I fjor kunne vi imidlertid se henne i en helt ny setting, da hun var programleder for realityprogrammet «Love Island». For få måneder siden kunne hun også avsløre at hun ville satse på en helt ny karrierevei ved siden av musikken, nemlig med vekster.

- Jeg har vokst opp med en far som er gartner og landskapsarkitekt, så blomster har vært en stor del av livet mitt siden jeg var liten. Jeg hadde sommerjobb i planteskolen fra jeg var seks år med alle søskenbarna mine, så blomster ligger mitt hjerte nært, uttalte hun til «God kveld Norge».

Hun legger likevel ikke bort musikken.

I begynnelsen av januar ble det kjent at Tone Damli er en av årets MGP-deltakere, og med det er tilbake i MGP-sirkuset for første gang siden 2009.

Den gangen var det med låten «Butterflies». I år er det med låten «Hurts Sometimes», hvor Damlis bidrag er blant de fem deltakerne juryen allerede har stemt frem og sikret en finaleplass.

LES OGSÅ: - Billie vil ha en lillebror eller lillesøster

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer