Jonnie Irwin:

Gladmelding etter kreftdiagnosen

Jonnie Irwin med beskjed til fansen i kampen mot kreften.

INNLAGT: TV-profilen var innlagt på sykehus. Foto: Ken McKay / ITV / Shutterstock / NTB
INNLAGT: TV-profilen var innlagt på sykehus. Foto: Ken McKay / ITV / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tilbake i august 2020, oppdaget den britiske programlederen Jonni Irwin (49) at noe var galt med synet under innspillingen av serien «A Place in the Sun» i Italia.

Han valgte derfor å få det sjekket hos legen. Det viste seg å være uhelbredelig kreft, og Irwin fikk den gang beskjed om at han hadde seks måneder igjen å leve.

Men nå, nesten to og et halvt år senere, lever 49-åringen og kjemper fortsatt en hard kamp mot den forferdelige sykdommen.

Trude Drevland avslører at hun har fått kreft. Reporter: Bent Are Sigvaldseen. Video: Tor Lindseth. Klipp: Nora Skavhaug. Les hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/holdt-kreften-hemmelig-for-datteren/79825523 Vis mer

Irwin har hele veien delt ærlig om kreften, og kommer jevnlig med oppdateringer til følgerne sine om hvordan det går. 49-åringen ble nylig innlagt på sykehus som følge av gulsott, i tillegg til å ha høy feber, stikkende smerte på høyre side av kroppen og problemer med levra.

Nå kan derimot Irwin dele en gladnyhet: Han er ute av sykehus igjen.

«Blodprøvene og testene viser at leverfunksjonen min er på vei i riktig retning. Det er større utfordringer i vente i ukene fremover, men jeg har fått lov til å dra hjem i denne omgang», skriver småbarnsfaren til et bilde på Instagram, sammen med eldstesønnen Rex (4).

Videre skriver Irwin at han ser på det å få komme hjem som en liten seier, og at han nyter det for nå. Programlederen takker samtidig flinke leger og sykepleiere for god pleie.

SYK: Durek Verrett snakker ut om sykdomshistorikken. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, NTB. Vis mer

Programlederen har, i tillegg til Rex, tvillingene Rafa og Cormac (2), og er gift med Jessica Homes (46).

Tidligere har TV-stjernen forklart hvorfor han ikke vil fortelle sønnene at han snart skal dø.

- Det ville vært forferdelige nyheter å forholde seg til. Det hadde forvirret Rex, han har en sjokkerende nok dag i vente. La oss bare grave hodet ned i sanden så lenge som mulig, har han uttalt overfor britiske Hello!

LES OGSÅ: Ny oppdatering: - Jeg er svak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer