Tom Hiddleston:

- Glad på hans vegne, men trist på mine

Hollywood-kjekkasen skal ha fridd og fått ja.

PLANLEGGER BRYLLUP: Det britiste skuespillerparet Zawe Ashton og Tom Hiddleston skal ha forlovet seg. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
PLANLEGGER BRYLLUP: Det britiste skuespillerparet Zawe Ashton og Tom Hiddleston skal ha forlovet seg. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Høsten 2019 begynte ryktene å svirre om at «The Avengers»-stjernen Tom Hiddleston (41) datet skuespillerkollega Zawe Ashton (37) i all hemmelighet.

Duoen møttes på teaterscenen hvor de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «Betrayal», og romansen skal allerede ha startet i februar samme året, skrev The Sun den gang.

To år tidligere var Hiddleston i et svært offentlig forhold med Taylor Swift (32), og alt mediekjøret som fulgte med dette skal ha vært årsaken til at skuespilleren ønsket å verne om romansen med Ashton.

- De har faktisk vært sammen i over seks måneder. Men han er så paranoid rundt sitt eget privatliv etter forholdet med Taylor Swift, så han har gjort alt i sin makt for å holde dette under radaren, fortalte en kilde til nettstedet.

Diger diamantring

I september i fjor debuterte de derimot endelig som kjærester sammen på den røde løperen under Tony Awards.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Nå, tre år etter at de først ble linket sammen, skal paret ha tatt forholdet ett steg videre. De skal nemlig ha forlovet seg.

Det melder flere medier torsdag kveld, deriblant People og Entertainment Tonight.

Forlovelsesryktene startet allerede i helga da Ashton dukket opp med en diger oval diamantring på fingeren under BAFTA-utdelingen.

Ifølge People har 37-åringen, som er kjent fra blant annet «Handmaid’s Tale», blitt sett med den nydelige ringen siden før jul.

«Prøver dere å fortelle meg at jeg ikke har sjans på Hiddleston lenger? Jeg er veldig glad på hans vegne hvis de faktisk er forlovet (men trist på mine egen vegne)», skrev en fan på Twitter.

«Jeg vet at jeg burde være sjalu over at Zawe Ashton har forlovet seg med Tom Hiddleston, men jeg er mer sjalu over at Tom Hiddleston er forlovet med Zawe Ashton. Hun er et ikon», delte en annen, skriver Page Six.

Virvelvind-romanse

Hiddleston var som nevnt tidligere i et stormfullt forhold med Taylor Swift.

Romansen fikk enorm oppmerksomhet sommeren 2016 blant annet fordi det dukket opp hete bilder av popprinsessen i armene hans, kun fjorten dager etter bruddet mellom henne og DJ'en Calvin Harris (38).

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

I september samme år - kun tre måneder etter at de ble kjærester, tok forholdet brått slutt. Fem måneder senere åpnet Hiddleston seg om virvelvind-romansen - og hadde da bare fine ting å si om henne.

- Taylor er en fantastisk kvinne. Hun er sjenerøs, snill og nydelig. Vi hadde en super tid sammen, sa han i et intervju med GQ Magazine.

Det ble nemlig hevdet at romansen mellom dem kun var et PR-stunt, men dette avviste briten tvert.

- Selvfølgelig var forholdet ekte, insisterte han, og fortalte at de begge to var på utkikk etter «et helt vanlig og ekte forhold» da de møttes.

LES OGSÅ: - Klar for å date igjen etter baby-skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer