- Glad jeg slipper å tenke på sveisen

Karen Marie Ellefsen planlegger å gå med lue under VM-sendingene.

NRK GJENNOM ÅRENE: Karen-Marie Ellefsen har vært sportskommentator i mange år. Her er hun i 1988, 2000 og 2011. Foto: NRK / Stella Pictures
NRK GJENNOM ÅRENE: Karen-Marie Ellefsen har vært sportskommentator i mange år. Her er hun i 1988, 2000 og 2011. Foto: NRK / Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: NRKs kjente og kjære sportsprofil Karen-Marie Ellefsen (60) har holdt på lenger enn noen annen kvinnelig sportskommentator i Norge. Og de kommende dagene skal hun jobbe sammen med ekspertkommentator Espen Bredesen på sletta under VM.

Da Seher.no torsdag møtte Ellefsen i forbindelse med NRK Sportens pressetreff i forkant av VM, fortalte 60-åringen at hun blir opptatt hvordan hun ser ut når hun jobber på TV.

- Nå er det jo andre som bestemmer i VM, og vi som jobber ute skal være kledd enhetlig i svarte eller hvite jakker, og det er for å passe inn i designet til VM. Så der kan vi ikke velge fritt i hva vi har på oss. Men vi vil jo gjerne ta oss best mulig ut, det er ingen tvil om det, sier hun til Seher.no.

Ellefsen er høyt respektert blant kollegaene og har nærmest fått legendestatus i NRK. 60-åringen har forandret seg mye siden hun startet i statskanalen på 70-tallet - og hårsveisen har gått fra mørk til lys. I år trenger hun imidlertid ikke å tenke over hvordan hun ser ut på håret under TV-sendingene.

- Siden jeg skal være ute – og jeg fryser veldig lett – så skal jeg gå med lue. Så dere vil se meg i enten hvite eller svarte luer, tror jeg. Det er deilig å slippe å tenke på hvordan jeg ser ut på håret!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Merker jeg blir tjukkere og tjukkere