- Glad jeg slapp å ligge med sauen

Den norske skuespilleren elsker ikke rølpehumor...

ANNEN HUMOR: Skuespiller Jenny Skavlan ler av andre ting enn rølp. Her fra pressetreff i forbindelse med "Tomme Tønner 2"-premieren.  Foto: Stella Pictures
ANNEN HUMOR: Skuespiller Jenny Skavlan ler av andre ting enn rølp. Her fra pressetreff i forbindelse med "Tomme Tønner 2"-premieren. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den norske komedien "Tomme Tønner 2" som hadde premiere fredag kveld, har fått flere lunkne anmeldelser og omtales som både ekkel, kjønnslig og syltynn i norske medier.

Og skuespiller og programleder Jenny Skavlan (25) - som har en sentral rolle i filmen, sier seg enig i at filmen og dens rølpete humor ikke er spesielt morsom.

- Ikke min type humor. Skal det være rølpehumor, bør det helst gjøres i det små, for jeg ler lettest av det som skjer i bakgrunnen, innrømmer Skavlan overfor Dagbladet.

Heldigvis for skuespilleren, som spiller vekter i filmen, slapp hun å delta i noen av de ekleste rølpescenene.

- Jeg er glad det ikke var meg som skulle ligge med den sauen, sier hun.

Filmscenen, der flere av filmens karakterer oppdager en bonde som har utuktig omgang med sauene sine, har også vakt ubehag hos Dyrebeskyttelsen, som har reagert kraftig.

Filmens seere kan kanskje også være glad for at Skavlan slapp å spille inn sauescenen. For den vakre skuespilleren kunne fort ha nektet om det var hennes rollefigur som måtte delta i de grisete scenene.Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er tvillingene på vei...