- Glad jeg møtte veggen

Elin Tvedt er åpen om den vonde tiden, og mener det var bra at det skjedde.

MØTTE VEGGEN: Men Elin Tvedt mener det hele har gjort henne sterkere. Foto: Stella Pictures
MØTTE VEGGEN: Men Elin Tvedt mener det hele har gjort henne sterkere. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter at Elin Tvedt fikk jobben som programleder i «Frokost-TV» på NRK i 2006, møtte hun veggen.

- Jeg sov aldri. Jeg la meg klokken elleve på kvelden og sto opp to på natten. Ikke engang innsovningstabletter hjalp, har hun tidligere sagt til Dagbladet.

Jobben ble for krevende, og Tvedt ble sykmeldt og flyttet senere fra Oslo. Den dag i dag er hun glad for at det hele skjedde.

- Nå er jeg veldig glad for det. Fordi jeg surret bare rundt og koste meg. Alt gikk så bra, og jeg svevde på en rosa sky hele tiden. Og da det gikk litt nedover, vokste jeg mye på det, sier hun til Her og Nå.

Den tidligere programlederen sier hun hadde godt av å komme seg vekk fra Oslo. Nå bor hun med med samboer Torgeir Steinstø i Ølen i Rogaland.

- Aller mest har jeg vokst på det å bli mor og bo borte fra Oslo og bransjen. Jeg merker det nå at jeg har bena godt plantet på jorden. Jeg er veldig rolig i forhold til det jeg var.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nå vil jeg ikke ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer