Reese Witherspoon:

- Glad jeg fikk barn som ung

Trebarnsmoren innrømmer at det var mye hardere å bli mamma sent i 30-årene enn tidlig i 20-årene.

NÆRT FORHOLD: Reese Witherspoons datter Ava er 16 år eldre enn lillebroren Tennessee. Her er mor og datter sammen på et event i New York i mai. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Reese Witherspoons datter Ava er 16 år eldre enn lillebroren Tennessee. Her er mor og datter sammen på et event i New York i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Oscar-vinneren Reese Witherspoon (43) har bygd seg opp en imponerende filmkarriere, og i tillegg til å være en av Hollywoods mest attraktive skuespillere, er hun også trebarnsmor, kone, forretningskvinne og produsent.

Hun fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions», hvor hun blant annet spilte mot kjæresten Ryan Phillippe (45).

Duoen hadde møtt hverandre to år tidligere da Reese feiret sin 21-årsdag, og deretter gikk det fort i svingene for de to unge lovende skuespillerne.

«Hardt på kroppen»

Året etter forlovet de seg, og i 1999, samme året som «Cruel Intentions» kom ut, ga de også hverandre sine ja og ble foreldre til datteren Ava (20) - som hun for øvrig har et helt spesielt bånd til.

- Jeg har vært mamma siden 1999. Jeg ble gravid med Ava som 22-åring, og fødte henne da jeg var 23. For å være helt ærlig, så var det skremmende. Jeg var redd. Jeg visste ikke hva som ville skje med jobben og karrieren min. Hele livet ville forandre seg, forteller Hollywood-stjernen på sin egen YouTube-kanal «Reese Witherspoon x Hello Sunshine», ifølge Contact Music.

Men suksessen fortsatte bare for den talentfulle blondinen.

I løpet av de neste tre årene spilte hun nemlig inn begge «Lovlig blond»-filmene, samt «Sweet Home Alabama», som ga henne anerkjennelse verden over.

Før hun skilte lag med Ryan Phillippe i 2006, rakk de også å få sønnen Deacon (16) sammen. Og ti år senere ble hun mor nok en gang da sønnen Tennessee (6), som hun har med sin nåværende ektemann, Jim Toth (49), så verdens lys. Det bar ingen lek å få sistnevnte sønn.

- Og gode Gud, det er ingen tvil om at det var mye tøffere å få barn da jeg var 37. Jeg er bare ærlig, forklarer hun på YouTube-kanalen, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

Vis mer

Videre forteller Reese, som for tiden er aktuell i TV-serien «Big Little Lies», at det viktigste hvis man vil ha barn, uansett alder, økonomi og jobbsituasjon, er å ha et støttende nettverk fra familie og partner.

- Og jeg må også si at hvis man virkelig har lyst på barn, så har man all rett til å få barn. Ikke dropp det bare fordi det kan virke som om det er mange barrierer å finne ut av. Det kommer garantert til å løse seg, sier hun.

Frykter ikke å bli eldre

Mange føler i dag et stort press om å holde seg «evig ung». For Hollywood-stjerner er presset selvfølgelig intet unntak, ettersom nye og yngre skuespillere hele tiden entrer underholdningsbransjen for å kjempe om filmrollene.

I vår avslørte derimot Witherspoon at hun har et avslappet forhold til eget utseende og at hun ikke frykter alderdommen.

Med alderen kommer nemlig erfaring, og «Lovlig blond»-stjernen, som ofte blir forvekslet med sin 20 år gamle datter, føler seg mye mer tilfreds med seg selv i dag enn hva hun gjorde som yngre.

- Nå ser jeg ting annerledes fordi jeg har vært på denne planeten i 43 år. Jeg følte det ikke på samme måte da jeg var 25, fortalte hun til Allure, ifølge Daily Mail.

- Jeg hadde ikke samme synspunkter den gangen. Som 43-åring har jeg en haug med erfaringer, og jeg kan snakke med omtanke om forandringene jeg ønsker å se i verden. Det føles som om jeg har fortjent de grå hårene og de små rynkene jeg har. Jeg liker dem, så jeg foretrekker å være 43 fremfor 25, delte hun med magasinet.

Vis mer

LES OGSÅ: Justin og Hailey skaper misnøye før bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer