SPENT: Skuespiller Line Verndal er en av prisutdelerne under Amanda-utdelingen fredag kveld, og innrømmet at hun var veldig nervøs for å stå på scenen.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SPENT: Skuespiller Line Verndal er en av prisutdelerne under Amanda-utdelingen fredag kveld, og innrømmet at hun var veldig nervøs for å stå på scenen. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Glad jeg får vist jeg kan gjøre andre roller

"Himmelblå"-stjernen er nervøs i forkant av Haugesund-premieren. Se video!

I HAUGESUND: (SEHER.NO): Se videointervju med Line Verndal nederst i saken!

Line Verndal (38) har blitt en av Norges mest kjente skuespillerinner takket være rollen som Marit i NRKs suksess-serie "Himmelblå".

Fredag var hun en av stjernene som skred ned den røde løperen under Amanda-showet i Haugesund, hvor hun også skal ha premiere på sin nye spillefilm "Limbo" lørdag.

Verndal er en av prisutdelerne under Amanda 2010, og skuespillerinnen, som ankom festen i en lekker kjole fra norske TSH og egne sko fra Dolce & Gabbana, innrømmet overfor Seher.no at hun var fryktelig nervøs i forkant av tv-sendingen.

- Ja, det er jeg alltid. Det er veldig rart. Gi meg hvilken som helst rolle som jeg kan spille...men når jeg skal stå der og være meg selv...da blir jeg kjempenervøs! Men jeg håper veldig at det går bra, humrer hun til Seher.no. 

Det er imidlertid ikke bare Amanda-utdelingen som gjør skuespillerinnen nervøs. Verndal innrømmer også at hun er kjempespent i forkant av premieren på "Limbo" lørdag kveld.

- Jeg er så spent. Den har premiere i morgen, så dét er egentlig min store dag. Jeg er kjempespent. Å sitte i salen og høre hvordan publikum reagerer...det er nesten så jeg har lyst til å løpe og gjemme meg fordi det er så spennende, sier hun.

Etter å ha vært mest kjent som "Himmelblå-Marit" de siste årene, ser hun også frem til å få vist skuespillertalentet sitt fra andre sider.

- Den rollen er så bra, og serien er så bra. Så det er ikke noe negativt med det å være knyttet til den. Samtidig er jeg selvfølgelig  opptatt av at jeg er en skuespiller. Jeg er ikke bare Marit i "Himmelblå". Så jeg er veldig glad for at jeg har en film som kommer nå, for da får jeg liksom vist at jeg kan gjøre andre roller og, smiler hun. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: -  Skulle gjerne hatt et mer normalt liv

Se videointervju med Line Verndal nedenfor:
[obj:media:8834]