Du leser nå Se og Hør Pluss

- Glad jeg er i live

«Skal vi danse»-Kristin storkoste seg i rampelyset på parketten, men valset seg ikke vekk fra sin dystre rusfortid.

MANGE SLITER: – Jeg har fått overraskende mange meldinger fra unge som sitter midt oppi dette selv – som sliter med å komme seg ut, og som har havnet i et fullstendig feil miljø, sier Kristin. Hun har et klart ønske om å være til hjelp.
MANGE SLITER: – Jeg har fått overraskende mange meldinger fra unge som sitter midt oppi dette selv – som sliter med å komme seg ut, og som har havnet i et fullstendig feil miljø, sier Kristin. Hun har et klart ønske om å være til hjelp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Narkotika er ikke noe man skal leke med for å få en morsom kveld – den kvelden kan faktisk bli din siste, slår Kristin Gjelsvik (34) fast – uendelig takknemlig for at hun selv er i levende live.

– Jeg er glad for at det gikk bra med meg, sier hun åpenhjertig til Se og Hør. Den munnrappe bergenseren, bloggeren, samfunns-debattanten og reality-veteranen har brukt stemmen sin til å fronte saker hun brenner for. Hun dro til den greske øya Lesvos for å hjelpe flyktninger, og hun er et aktivt talerør mot kroppspress. Listen er lang.

Prøv Se og Hør Pluss nå!

Få de aller beste sakene fra bladet

14-15 eksklusive saker eller video hver uke

Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE SE OG HØR PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer