SVIDDE AV 25 000 DOLLAR: Bryllup, fotoshoot med en tiger og pokerspilling var bare noe av det Aylar Lie brukte pengene på da hun ble utfordret til å bruke 25 000 dollar på 12 timer av spillselskapet Betsson. Foto: Frederic Esnault
SVIDDE AV 25 000 DOLLAR: Bryllup, fotoshoot med en tiger og pokerspilling var bare noe av det Aylar Lie brukte pengene på da hun ble utfordret til å bruke 25 000 dollar på 12 timer av spillselskapet Betsson. Foto: Frederic Esnault Vis mer

- Glad jeg er i live!

Aylar Lie sparte ikke på kruttet da hun ble utfordret til å bruke 25.000 dollar på 12 timer. Se video her!

Publisert
Se video fra Aylars ville Las Vegas-tur nederst i artikkelen!

SEHER.NO:
Den norske modellen Aylar Lie (27) tok pusten fra mange TV-seere da hun i fjor kom på andre plass i «Skal vi danse», men under en fotoshoot i Las Vegas i sommer, var det hennes tur til å bli overrasket.

Under fotoshooten - som står på trykk i denne måneds utgave av bladet Alfa - fikk Aylar blant annet oppfylt drømmen om å posere med en tiger.

Men på nært hold viste kattedyret seg å være langt mer fryktinngytende enn det Aylar hadde ventet seg på forhånd.

- Da tigeren kom inn på rommet mitt ble alle stumme av frykt. I hvert fall jeg. Den var mye større enn jeg hadde forestilt meg. Da jeg tok av de høyhælte skoene var den like høy som meg – bare 300 kilo tyngre.

- Lenge hadde jeg trodd at de villeste opplevelsene i livet mitt var bak meg, men da innså jeg at dette jeg er med på med denne superstjernetigeren må være det desidert villeste jeg hadde opplevd. Og det var det nok. I hvert fall fram til jeg giftet meg tre timer senere, sier Aylar til bladet Alfa.

Tiger-stuntet var nemlig kun en liten del av Aylars ville Las Vegas-opphold.

I forbindelse med sin deltakelse i poker-VM i samme by - hvor hun la over 3000 spillere bak seg på resultatlisten, fikk hun nemlig en bonus på 25 000 dollar av spillselskapet  Betsson.

Betingelsen var at hun brukte dem opp på 12 timer. Og Aylar nekter ikke for at det ville døgnet, som blant annet bestod av å gifte seg med en kortvokst mann og besøk på en strippeklubb, satte spor.

- Jeg er glad jeg er i live.

- Da jeg stod der i bryllupskapellet, neddynket i champagne fra strippeklubben tidligere på dagen, i en hvit brudekjole, med Elvis som prest, og jeg snudde meg og så ned på de 134 centimeterne som utgjorde min kommende ektemann, da måtte jeg bare le for meg selv. Det ble for surrealistisk til at jeg klarte å ta det inn over meg, sier Aylar til Alfa.

Se video fra Aylars ville Las Vegas-tur nederst i artikkelen!

  Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mamma oppførte seg utilgivelig mot meg[obj:media:9989]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer