Glad hun ikke lever av utseendet lenger

- Skulle jeg basert alt på utseendet hadde jeg vært et nervevrak, sier Mona Grudt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 1990 ble Mona Grudt (41) kåret til verdens vakreste kvinne under Miss Universe, en tittel ingen andre norske kvinner har kunnet skryte på seg siden. 

I dag er den vakre 41-åringen mor til tre barn og livnærer seg blant annet som programleder og redaktør for magasinet Ditt Bryllup. Hun er glad hun ikke er avhengig av utseendet sitt i like stor grad som tidligere. 

- Nå har jeg etablert en helt annen plattform og jobber med ting som ikke har noe med utseendet å gjøre, og det er veldig godt. Hvis jeg skulle basert alt på utseendet hadde jeg vært nervevrak, sier hun når Seoghør.no møter henne på God kveld Norges store kjendisfest fredag kveld. 

Mona forteller at presset på å se best mulig ut var mye større tidlig i karrieren.  

- Jeg føler mindre press nå enn jeg gjorde for 10 år siden. Jeg er ikke avhengig av å leve av utseendet lenger. Hadde jeg gjort det, ville jeg nok følt mer press.

Men utseendet kommer ikke av seg selv og Grudt trener blant annet tre ganger i uken for å holde på formen. 

- Jeg tar selvfølgelig vare på meg selv og vil holde meg ung så lenge som mulig, slik som alle andre damer, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilgir pinlig direktetabbe

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer