- Glad hun fikk hjelp for bulimien

Paula Abdul kjenner seg igjen i Nicole Scherzingers kamp mot sykdommen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble det kjent at Nicole Scherzinger (38) har slitt en over åtte år lang kamp mot bulimi-sykdommen - som hun inntil nå har holdt skjult for venner og familie. 

Nå forteller «X Factor»-kollega Paula Abdul (50) at hun er glad for at «Pussycat Dolls»-stjernen har bedt om hjelp mot sykdommen hun selv slet med for noen år tilbake.


SE VIDEO: HER ER UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

- Hun visste at hun trengte hjelp, og det fikk hun. Man kan aldri gå igjennom sånne ting alene. Det er derfor viktig at man søker den hjelpen man trenger. Nicole er en fantastisk jente, og jeg er glad hun har kommet seg igjennom det, sier Abdul til People.

Det er i en mini-dokumentar på kanalen VH1 at hun snakker åpenhjertig ut om at hun har slitt med bulimi:

- Bulimien var min avhengighet. Skade meg selv var min avhengighet. Jeg ble virkelig kvalm av å se på meg selv. Jeg hatet hvordan jeg så ut. Jeg har aldri følt meg så ensom som jeg gjorde da.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser etter Scherzingers påstander 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer