Mari Haugersveen:

- Glad han slipper smertene

Mari Haugersveen priser seg lykkelig over at den nyfødte sønnen ikke har fått kolikk.

ROLIG KAR: Mari Haugersveen med den snart tre måneder gamle sønnen Charlie. Foto: Privat
ROLIG KAR: Mari Haugersveen med den snart tre måneder gamle sønnen Charlie. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

1. desember kunne «Tigerstaden»-profilen Mari Haugersveen (38) ønske sønnen Charlie velkommen til verden. Fra før har hun også sønnen Henry (5) fra et tidligere forhold.

Den nybakte moren stortrives som tobarnsmamma, men innrømmer at hun i lang tid gruet seg til at sønn nummer to skulle komme til verden. Eldstesønnen Henry fikk nemlig en tøff start på livet i 2015.

Han hadde kolikk, og skrek mer eller mindre kontinuerlig det første halve året av livet sitt - bortsett fra på natten. 38-åringen var livredd for at det samme skulle skje med Charlie.

- Men dette er noe helt annet, og det er jeg så glad for. Sist gang ville jeg tilbake i jobb så fort som mulig, fordi det var så tøft hjemme. Det er jo terror. Jeg har så stor medfølelse for dem som har kolikkbarn, sier den tidligere realitydeltakeren åpenhjertig til Se og Hør.

Henry hadde mange plager, og slet blant annet med astma og allergi. På grunn av allergien fikk han antihistaminer, noe som gjorde at han sov hele natten gjennom. Selv om Haugersveen slapp unna nattkolikken, skrek han imidlertid to timer i strekk på dagtid, før han tok en pause på cirka 40 minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer