- Glad han kom med en brystvorte-spøk!

Khloe Kardashian viste frem mer enn hun hadde tenkt da hun ledet amerikanske «X-factor».

GOD HUMØR: Da dommer Simon Cowell kommenterte puppeglippen måtte den søte reality-stjernen Khloe Kardashian le. Her sammen med medprogramleder Mario Lopez. Foto: All Over Press
GOD HUMØR: Da dommer Simon Cowell kommenterte puppeglippen måtte den søte reality-stjernen Khloe Kardashian le. Her sammen med medprogramleder Mario Lopez. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det er ikke alt som går etter planen når man er programleder for live-sendinger.

Det fikk reality-babe Khloe Kardashian Odom (28) erfare da hun ledet sitt første «X-factor»-program sammen med Mario Lopez (39) siste dag i oktober.

I all hast hadde hun rasket sammen et sceneantrekk, etter at hun var blitt forhindret i å hente klærne hun opprinnelig skulle ha på seg på grunn av orkanen «Sandy» herjinger, skriver UsMagazine.

Den lilla blusen overlot lite til fantasien, noe dommer Simon Cowell (53) fikk med seg og påpekte at studios aircondition på ha stått på full guffe.

- Jeg er faktisk glad for at Simon påpekte det, så slapp jeg å være elefanten i rommet. Det var jo fakta, den var der på utstilling! Produksjonsteamet fortalte meg på øret at «din areola synes, din areola synes!», men det var lite jeg kunne gjøre før pausen, sier 28-åringen til nettstedet.

HER KAN DU FÅ MED DEG DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Den yngste av den verdensberømte trioen av Kardashian-søstre tok det hele med knusende ro - vel, nesten.


- Jeg mener, det er hva det er. Vi har jo alle brystvorter, men det var jo min første «X-factor»-sending, så jeg tenkte: «Hvorfor måtte det skje med meg? Kommer jeg til å få sparken nå?». Alle var sikkert sånn: «hallo, hva skjer med blusen hennes?».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian skiftet navn på babyen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer