Glad for Tones kjæreste

Mange trodde at Tone og Tom Erik fant kjærligheten under "Skal vi danse", men de tok feil!

BARE GODE VENNER: Tone og Tom Erik har hele tiden avvist at de to er noe mer enn bare venner! Foto: Tore Skaar, Se og Hør
BARE GODE VENNER: Tone og Tom Erik har hele tiden avvist at de to er noe mer enn bare venner! Foto: Tore Skaar, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter at Tone Damli Aaberge (18) ble kjæreste med den 15 år eldre Simen Wardenær (33), har det vært stille rundt Tom Erik Nilsen (20).


Men nå tar den kjekke bergenseren bladet fra munnen og snakker ut om sitt forhold til Tone, og hva han synes om at hun nå har fått seg kjæreste...


- Det er bare å gratulere, sier Tom Erik til Her og Nå.


Tom Erik forteller også at han og Tone fortsatt er er veldig gode venner og har mye kontakt, men at han forstår alle spekulasjonene som dukket opp under danseprogrammet.


- Tone og jeg har det samme forholdet til hverandre som da vi var dansepartnere i "Skal vi danse". Det ble selvfølgelig mye spekulasjoner rundt Tone og meg siden vi brukte så mye tid sammen. Men vi visste jo hvordan det var, forteller han.


Selv om den gode kjemien mellom de to ikke var til å unngå, understreker Tom Erik at de bare hadde det gøy sammen under danseprogrammet.


- Vi er moromennesker begge to, sier han.


LES OGSÅ: Tom Eriks eks gikk videre i Frøken Norge


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer