STOLT: Tom Cruise er tydelig stolt over sin vakre kone. Foto: All Over Press
STOLT: Tom Cruise er tydelig stolt over sin vakre kone. Foto: All Over PressVis mer

- Glad for Kidman!

Katie Holmes har bare gode ting å si om Nicole Kidmans graviditet.

SEHER.NO: Katie Holmes har ikke annet enn lykkeønskninger å komme med til den gravide "Det Gyldne Kompasset"-stjernen Nicole Kidman (40).


- Jeg er så glad på hennes vegne, sa Katie Holmes på premieren for sin nye film "Mad Monday" som ble vist i Los Angeles i går kveld.


- Det er helt fantastisk!


Nicole Kidman var gift med stilikonet Katie Holmes nåværende ektemann, Tom Cruise (42), i 11 år før ekteskapet tok slutt i 2001.


Kidman (40) bekreftet tidligere denne uken at hun venter barn med ektemannen Keith Urban (40). Barnet blir parets første sammen. Fra ekteskapet med Tom Cruise har Kidman de to adoptivdøtrene Connor (12) og Isabella (15).


Tom Cruise fulgte sin kone til den store filmpremieren, men passet på å ikke stjele oppmerksomheten fra henne. Det var jo tross alt hennes dag. Mens Katie - iført en feiende flott Armanikjole - svarte på spørsmål fra pressen, stakk Cruise over på den andre siden av gaten for å skrive autografer til fansen.


Den tidligere "Dawsons Creek"-stjernen kunne fortelle People.com at ektemannen var like støttende under innspillingen av Mad Monday:


- Å ha med Suri (20 mnd.) og Tom på filmsettet var fantastisk. Du tror du elsker det du driver med, men når du også har med deg menneskene du elsker når du gjør det, blir det en milliard ganger bedre. Og du ante ikke at du savnet det tidligere. Det er sånn Herregud, kan livet være så bra?, strålte den unge skuespilleren.


Les også: Kidman mistet to barn!