- Glad for at kroppen min ikke har blitt ødelagt

Heidi Montag angrer på sine plastiske operasjoner.

VAR REDD: Heidi Montag fryktet at alle operasjonene ville ødelegge kroppen hennes. Foto: All Over Press
VAR REDD: Heidi Montag fryktet at alle operasjonene ville ødelegge kroppen hennes. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Den tidligere «The Hills»-stjernen Heidi Montag (25) skrev seg inn i historiebøkene da hun i 2010 gjennomgikk svimlende ti skjønnhetsoperasjoner på én dag.

Nå snakker hun ut om operasjonene, og forteller hun er en helt annen person nå enn hun var den gangen.

- Ti operasjoner var egentlig mye mer enn jeg hadde forventet. Jeg hater å snakke om det nå fordi det er så lenge siden. Jeg var en helt annerledes person da enn det jeg er nå. I etterpåklokskapens lys ser jeg at «The Hills» påvirket hvordan jeg var i stor grad, og det er jeg overrasket over, sier hun til Celebuzz.


Hun har tidligere sagt at hun angrer på operasjonene. Nå sier hun at hun aldri vil legge seg under kniven igjen, og råder også andre jenter til å holde seg unna operasjoner.

- Jeg vil ikke anbefale det til andre. Det var mye vanskeligere enn jeg hadde trodd - både fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg er virkelig glad for at kroppen min ikke har blitt ødelagt. Det kunne blitt en katastrofe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg angrer på operasjonene