<strong>FÅR MYE OPPMERKSOMHET:</strong> Rachel Nordtømme og Tom-Erik Nilsen snakket lørdag for halvannen uke for første gang - sammen - ut om oppmerksomheten de har fått den siste tiden. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no
FÅR MYE OPPMERKSOMHET: Rachel Nordtømme og Tom-Erik Nilsen snakket lørdag for halvannen uke for første gang - sammen - ut om oppmerksomheten de har fått den siste tiden. Foto: Anders Myhren/Seoghør.no Vis mer

- Glad for at jeg slipper å være i Rachels sko

Liv-Miriam Nordtømme vurderer oppmerksomheten rundt lillesøsterens person fra sidelinjen... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rachel Nordtømme og søsteren Liv-Miriam nederst i saken!

SEHER.NO: Friidrettsjenta Rachel Nordtømme (22) har det siste året vært het for store deler av den kjendisjagende delen av Presse-Norge. Først og fremst da hun var kjæreste med den norske skistjernen Petter Northug, men også etter at det ble slutt mellom de to.

Etter at det ble kjent at Rachel og Petter hadde gått hvert til sitt, tok det ikke lange tiden før ryktene om nye romanser begynte å gå. Den heteste av dem alle var fjorårets «X Factor»-finalist Atle Pettersen. Nå derimot, er det proffdanseren Tom-Erik Nilsen som kobles til Nordtømme.

Rachel, som i høst var den første til å ryke ut av TV 2-programmet «Skal vi danse», hadde med seg blant annet søsteren Liv-Miriam (27) da hun var på plass i «Skal vi danse»-salen tidligere denne måneden. Til Seher.no forteller Liv-Miriam at hun ikke akkurat er misunnelig på oppmerksomhetene lillesøster får.

- Jeg vet jo hva som er sant og hva som ikke er sant da. Men det er klart, jeg ville aldri vært i hennes sko - jeg er veldig glad for at jeg slipper akkurat det. Jeg håper ikke jeg kommer så veldig mye mer i rampelyset enn dette, sier hun til Seher.no.
 
Liv-Miriam, som er svært lik sin søster - i hvert fall utseendemessig - mener hun selv ikke ville taklet oppmerksomheten like godt som sin søster.

- Det er jo klart at det har sin bakside å være så mye i media som hun har vært. Og jeg synes hun har taklet det veldig bra. All ære til henne for det. Jeg hadde ikke taklet det like bra, mener storesøster Nordtømme.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Rachels nesten prikk like søster  

Se video med Rachel Nordtømme og søsteren Liv-Miriam her:[obj:media:10305]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer