Funkygine

- Glad for at jeg gjorde det motsatte

Jørgine Massa Vasstrand ble knust da hun oppdaget sin fjerde graviditet. Det har skapt mange reaksjoner.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31) og ektemannen Morten Sundli (31) ventet sitt andre barn sammen. Fra før av har Vasstrand også to barn fra et tidligere forhold.

Sammen med familien deler hun opp- og nedturer i serien «Funkyfam», og i en av denne ukens episoder får seerne være med Vasstrand inn på badet når graviditetstesten lyser positiv.

Influenseren har imidlertid en drøm om å kjøre hundeløp, og med barn i magen blir det uaktuelt. Seerne får se henne gråte og tydelig uttrykke at hun ikke var klar for en fjerde graviditet på det tidspunktet.

- Jeg ble veldig lei meg, bitter og sint. Som nå i etterkant nesten er litt flaut at jeg reagerer som jeg gjør, har hun sagt til Rød Løper.

DRASTISK VALG: Sesong 3 av «Funkyfam» er i gang, og til oss kan Jørgine Vasstrand avsløre et drastisk valg de har bestemt seg for. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Forberedt på reaksjoner

At trebarnsmoren tar til tårene da hun finner ut at hun er gravid er det flere som reagerer på. I sosiale medier har det florert av reaksjoner, alt fra vantro, til Vasstrands ulykkelige tårer til hyllest for åpenheten.

31-åringen forteller på Instagram at hun også har fått mange meldinger. Hun har derfor skrevet et oppklarende blogginnlegg om hvorfor hun har valgt å ta med kameraene inn.

STORFAMILIE: Familien Massa Vasstrand venter enda en utvidelse. Foto: Thomas Qvale/TV 2
STORFAMILIE: Familien Massa Vasstrand venter enda en utvidelse. Foto: Thomas Qvale/TV 2 Vis mer

«Jeg har tross alt hele tiden ment at 'Funkyfam' skal være både ekte og upolert, for en realityserie om alle livets oppturer, hvor alle til enhver tid viser seg fra sine beste sider, er ikke noe jeg har hatt noe ønske om å være med på», skriver hun innledningsvis.

Vasstrand forklarer at hun var forberedt på å få mange reaksjoner, men at hun ikke blir såret selv om de er kjipe.

OVERRASKES: Jørgine Massa Vasstrand venter sitt fjerde barn, og under pressetreffet i forbindelse med «Funkyfam» sesong 3, fikk hun seg en skikkelig overraskelse. Video: Rød Løper Vis mer

«Jeg var veldig klar over at mange kom til å mene noe om det de kom til å få se. Det er jo stort sett slik, at dersom man reagerer på en annen måte enn det folk flest mener er 'den riktige måten', får man gjerne høre det».

Til Se og Hør har hun ikke så mye å legge til, men sier at hun kom over flere reaksjoner i kommentarfelt under nettavisen.

- Men det er ikke noe dramatisk eller uventet, som jeg sa på Instagram, sier hun.

«En tanke egoistisk»

Vasstrand understreker imidlertid at det også er kommet mange hyggelige tilbakemeldinger, og at det er der fokuset hennes ligger. Til Se og Hør uttalte hun nylig at hun gleder seg veldig til å bli mor igjen, og at den ufødte sønnen kommer til å bli like elsket som de andre barna.

Hun forteller også at hun er seg selv på godt og vondt på skjermen, og beskriver seg selv som tidvis «urimelig, usjarmerende, dramatisk eller en tanke egoistisk».

UTAGERENDE FORTID: Jørgine Vasstrand var gjest i «Lindmo», og der fortalte hun blant annet om en utagerende fortid. Video: NRK Vis mer

«Det er ikke en selvfølge at alle som blir gravide hyler av glede og lar gledestårene sprute. Å plutselig måtte forholde seg til at man bærer på noe som etter hvert (potensielt) skal bli et menneske, kan vekke alle tenkelige reaksjoner og følelser. Og ja, det er kanskje ikke helt normalt å vise dem på tv, men ettersom så mange tydeligvis mente at det var helt utenkelig å gjøre noe annet å være innmari lykkelig.. Ja, da er jeg ekstra glad for at jeg gjorde det helt motsatte», skriver hun.

LES OGSÅ: Brutalt ærlig om graviditeten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer