Kjæresten om Stine Bredal Oftedal:

- Glad for at hun lot meg være kjæresten hennes

Den tyske håndballspilleren Rune Dahmke er stormforelsket i norske Stine.

FORELSKET: De to håndballstjernene Stine Bredal Oftedal og Rune Dahmke er bosatt 1000 kilometer unna hverandre, men det hindrer ikke kjærligheten fra å blomstre. Foto: Skjermdump / Instagram
FORELSKET: De to håndballstjernene Stine Bredal Oftedal og Rune Dahmke er bosatt 1000 kilometer unna hverandre, men det hindrer ikke kjærligheten fra å blomstre. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I høst ble det kjent at håndballstjernen Stine Bredal Oftedal (26) hadde forelsket seg i den tyske håndballstjernen Rune Dahmke (24).

Paret har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, men har vært relativt ordknappe når det gjelder forholdet.

I et nytt intervju med VG Sporten holder Dahmke imidlertid ikke igjen når det gjelder sine følelser for den norske 26-åringen.

- Hun er den beste personen jeg har møtt. Fantastisk håndballspiller også, men personligheten hennes er best. Jeg er veldig glad for at hun lot meg være kjæresten hennes. Jeg kunne ikke ha vært gladere, skryter han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

Not the worst start in 2018.. ❤️

Et innlegg delt av Rune Dahmke (@runedahmke)

Møttes i Paris

Stine har tidligere avslørt overfor TV 2 at hun møtte sin to år yngre kjæreste via felles bekjente.

Overfor VG Sporten røper Dahmke at det var hans tidligere Kiel-kollega Erlend Mamelund (33) som var mellommann for det første møtet.

- Vi spilte med Kiel i Paris, hun var der, og det var den første kontakten. Og sånn ble det. Håndballverdenen er liten, sier han.

På den tiden spilte Stine for en fransk håndballklubb i Paris, mens Rune spiller for den tyske håndballklubben Kiel, og for det tyske håndballandslaget.

Avstandsforhold

Det var i forbindelse med håndball-VM for kvinner i desember at Bredal Oftedal åpnet seg om sitt relativt ferske forhold for første gang.

- Det spørsmålet måtte komme. Men ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er første gang det er så ordentlig som det er nå, og det er veldig hyggelig, sa Stine i et intervju med VG.

Den tyske 24-åringen stilte i en t-skjorte med «Stine 10» på ryggen da Bredal Oftedal var med på å spille Norge til VM-finalen i Hamburg i desember.

Saken fortsetter nedenfor.

my girl and me

Et innlegg delt av Rune Dahmke (@runedahmke)

Stine Bredal Oftedal har nå sluttet i klubben i Paris, og startet for storklubben Györ i Ungarn. Hun er derfor bosatt 1000 kilometer unna kjæresten sin.

- Det er jo ganske lang avstand, men det fungerer fint. Jeg trives veldig godt og vi gjør det beste ut av det, har den norske VM-stjernen uttalt til Dagbladet.

Saken fortsetter nedenfor.

MER ANSVAR: Stine Bredal Oftedal viste seg fram ved flere anledninger mot Tyskland, men tenker ikke noe mer på det ekstra ansvaret som lagkaptein. Video: Bjørn Langsem/ DagbladetVis mer Vis mer Vis mer

Det var i sommer Oftedal forlot Paris til fordel for den ungarske storklubben.

Der er hun lagvenninne med Nora Mørk, Kari Aalvik Grimsbø og flere av verdens beste spillere.

- Det er et klubbvalg jeg er veldig fornøyd med, selv om jeg savner søsteren min (Hanna, Paris-spiller) og Paris i blant. Det føles likevel veldig riktig å flytte. Byen er veldig koselig - og det er jo ikke langt til verken Wien eller Budapest. Jeg klarer meg veldig fint, sa Oftedal til avisen i desember.

LES OGSÅ: Karoline Bjerkeli Grøvdal med ny kjæreste

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer