Kjæresten om Stine Bredal Oftedal:

- Glad for at hun lot meg være kjæresten hennes

Den tyske håndballspilleren Rune Dahmke er stormforelsket i norske Stine.

FORELSKET: De to håndballstjernene Stine Bredal Oftedal og Rune Dahmke er bosatt 1000 kilometer unna hverandre, men det hindrer ikke kjærligheten fra å blomstre. Foto: Skjermdump / Instagram
FORELSKET: De to håndballstjernene Stine Bredal Oftedal og Rune Dahmke er bosatt 1000 kilometer unna hverandre, men det hindrer ikke kjærligheten fra å blomstre. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I høst ble det kjent at håndballstjernen Stine Bredal Oftedal (26) hadde forelsket seg i den tyske håndballstjernen Rune Dahmke (24).

Paret har delt flere bilder av hverandre i sosiale medier, men har vært relativt ordknappe når det gjelder forholdet.

I et nytt intervju med VG Sporten holder Dahmke imidlertid ikke igjen når det gjelder sine følelser for den norske 26-åringen.

- Hun er den beste personen jeg har møtt. Fantastisk håndballspiller også, men personligheten hennes er best. Jeg er veldig glad for at hun lot meg være kjæresten hennes. Jeg kunne ikke ha vært gladere, skryter han til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

Møttes i Paris

Stine har tidligere avslørt overfor TV 2 at hun møtte sin to år yngre kjæreste via felles bekjente.

Overfor VG Sporten røper Dahmke at det var hans tidligere Kiel-kollega Erlend Mamelund (33) som var mellommann for det første møtet.

- Vi spilte med Kiel i Paris, hun var der, og det var den første kontakten. Og sånn ble det. Håndballverdenen er liten, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer