Glad for at hun ble nektet silikon

Else Kåss Furuseth prøvde å få matchende pupper som Lene Alexandra.

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken ble «Wenche Foss' ærespris» tildelt komiker Else Kåss Furuseth (32) av Se og Hør, og fortalte til Seoghør.no at hun både syntes det var gøy og absurd å motta den ærefulle prisen.

32-åringen er kjent fra «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2 og forestillingen «Kondolerer», som hun denne høsten og vinteren har gjort stor suksess med på Nationaltheateret i Oslo.

Else hadde sitt store gjennombrudd som radiokomiker på P3 på starten av 2000-tallet, og en stund senere gikk over til TV-ruten, som medarbeider i TV 2-programmet «Manshow».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I en episode av programmet ville hun teste ut om hun også ville gjøre suksess som popstjerne, dersom hun hadde samme mengde silikon i puppene som daværende glamormodell og popsanger Lene Alexandra Øien på den tiden nettopp hadde tatt ut av puppene.

Else forteller til Dagbladet Magasinet at hun dro til undersøkelse ved en klinikk for plastisk kirurgi:

- Jeg kledde av meg på overkroppen. Kirurgen så på meg og sa: «Du har født, ikke sant?». Det hadde jeg jo ikke. Han ville ikke legge inn noe silikon, heller løfte, men han nektet å være med på prosjektet.

Komikeren er glad for det i dag:

- Innimellom er det deilig at noen andre setter på håndbrekket. Det grenseløse er ikke nødvendigvis alltid så morsomt. «Freakshow» er en farlig kategori.

Se video fra da Else ble tildelt årets «Wenche Foss' ærespris» øverst i saken!

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Else Kåss Furuseth har satt barn på vent