- Glad for at den tiden er over

Espen Lind og Lene Nystrøm ler når de ser tilbake på sin 1990-tallsstil.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hele Norges Barbie-girl Lene Nystrøm (39) slo gjennom med et brak på 1990-tallet sammen med resten av medlemmene i popgruppen Aqua.  

Store hits som  «Dr Jones» og «Roses Are Red» sørget for at gruppen klatret oppover hitlistene verden over og Nystrøm oppførte seg som en ekte popstjerne og skiftet hårfrisyre og stil i rekordfart. Håret skiftet fra rødt til rosa, orange  og svart og konserter ble selvsagt fremført på 1990-tallets store trend - platåsko. 

Lene ler når hun i dag ser tilbake på moteøyeblikkene fra begynnelsen av karrieren. 

- Det siste året har buffalo-sko kommet på moten igjen. Og det får du ikke se meg i igjen. Det hørte 1990-tallet til og jeg ler meg i hjel når jeg ser skoene nå. De er ikke behagelige og nå hører de hipsterne til, sier hun til Seoghør.no. 


Popkarrieren har fortsatt, men i dag er Tønsberg-jenta også mor til Billy (7) og India (9) som hun har med ektemannen og Aqua-kollega Søren Rasted. De to er ikke så veldig interesserte i mammas motehistorie. 

- Akkurat nå er de veldig uinteressert, men det kan være en dag de sitter å småfniser og ser på mamma. 

Fra og med fredag kveld er Nystrøm, som i mange år har bodd i Danmark, Norgesaktuell i TV 2s talentprogram «The Voice». Med som mentor er også Espen Lind (42), som i likhet med Lene ble allemannseie på midten av 1990-tallet.

Først gjorde han karriere under artistnavnet Sway, og fikk deretter stor suksess under eget navn med sangen «When Susannah Cries» i 1997. Lind synes det er morsomt å se tilbake på gamle bilder. 

- Det er artig. Det er som når folk ser på konfirmasjonsbilder av seg selv. Det er 20 år siden og mye har skjedd på den tiden. Det er artig, men jeg er glad for at den tiden er over. 

- Er det noe du absolutt ikke ville gått med i dag? 

- Dreadlocks er over for min del, konstaterer Lind. 

«The Voice»  har premiere på TV2 i kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Jeg går ikke ofte i så høye hæler


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer