<strong>TILBAKE:</strong> Rob Kardashian har de siste årene holdt en svært lav profil, men nå viser han seg endelig frem igjen. Bildet er fra en tidligere anledning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Rob Kardashian har de siste årene holdt en svært lav profil, men nå viser han seg endelig frem igjen. Bildet er fra en tidligere anledning sammen med søsteren Kim Kardashian West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rob Kardashian:

- Glad for å se at du nyter livet

Rob Kardashian viser seg endelig frem i sosiale medier og hylles av fansen.

Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har Rob Kardashian (32) trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset. Det står i stor kontrast til hans berømte søstre, som er å finne i alle sosiale medier-kanaler, på røde løpere og magasinforsider.

Kardashian-søstrene er overhodet ikke redde for å by på seg selv på blant annet Instagram, mens Rob på sin side som oftest deler bilder av mote og datteren Dream (2), som han har med eksen, Blac Chyna (31).

Etter å ha vært fremtredende i realityserien, «Keeping up with the Kardashians», gled Rob sakte, men sikkert ut av tv-ruta etter syvende sesong i 2012. I ettertid kom det frem at 32-åringen slet med sosial angst og depresjon.

For tre år siden ble det også kjent at realitystjernen hadde fått diagnosen diabetes, i kjølvannet av en hasteinnleggelse på sykehus etter at han ble svært dårlig med overdreven svetting og uregelmessig pust.

De siste årene har Rob vært åpen om at han har gått raskt opp i vekt, noe han ikke trives særlig godt med. Han har delt flere innlegg om at han ønsker å få livet på riktig spor, og har ved flere anledninger vist at han trener jevnlig.

Likevel hører det, som nevnt, sjeldenheten til at han viser frem seg selv i sosiale medier. Men i anledning halloween gjorde 32-åringen et unntak.

View this post on Instagram

Halloween 2019 🎃 @halfwaydead 💀🖤 @krisjenner

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

Hylles

Sammen med moren Kris Jenner (63) poserer han i kostyme, og det er tydelig å se at Robs livsendring påvirker ham positivt. I kommentarfeltet hyller også fansen han, og flere påpeker hvor godt den eneste Kardashian-sønnen ser ut.

- Du ser BRA ut, Rob. Glad for å se at du nyter livet. Jeg har savnet å se deg, skriver en.

- Dude, du ser fantastisk ut, skriver en annen, mens en tredje skriver:

- Vi har savnet deg.

Også søstrene Khloé (35) og Kourtney Kardashian (40) har lagt igjen hver sin kommentar.

<strong>VIKTIG STØTTE:</strong> Både Kourtney og Khloé hyller Rob i kommentarfeltet. Her på rød løper sammen for ti år siden. Foto: NTB Scanpix
VIKTIG STØTTE: Både Kourtney og Khloé hyller Rob i kommentarfeltet. Her på rød løper sammen for ti år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>TRAKK SEG TILBAKE:</strong> Rob var stadig på rød løper med familien tidligere, men har de siste årene trukket sge kraftig tilbake. Her i 2012 sammen med Khloé. Foto: NTB Scanpix
TRAKK SEG TILBAKE: Rob var stadig på rød løper med familien tidligere, men har de siste årene trukket sge kraftig tilbake. Her i 2012 sammen med Khloé. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kongen, skriver Khloé, mens den eldste søsteren skriver at hun er besatt av ham.

Det aktuelle bildet har i skrivende stund ligget ut i drøye åtte timer, og både kommentarer og likerklikk renner fremdeles inn. Bildet er likt nesten 200 000 ganger.

Også Kylie Jenner (22) har delt bilde av broren. Rob var nemlig selvsagt på gjestelista da Kendall Jenner (23) feiret bursdagen sin i helgen.

- Eventyr klokken fem på morgenen med mine to favorittmennesker, skriver Kylie.

Det kan med andre ord se ut til at Rob er på vei til å finne seg selv igjen, men om det betyr at han også vil medvirke i familiens realityserie igjen, er ikke kjent.

View this post on Instagram

5am birthday adventures with my two fav people🥳

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

- Angret

Etter at han tidligere i år dukket opp i en av episodene var fansen i ekstase, men det skulle den gang vise seg å være et engangstilfelle. I hvert fall ifølge kilder nær stjernen.

- Rob var på et bra sted en liten stund, og hadde planlagt sitt comeback. Det var en stor lettelse for familien, og han var endelig på vei i riktig retning, fortalte kilden ifølge Radar Online.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Ifølge kilden hadde 32-åringen angivelig en plan om å sakte, men sikkert komme tilbake til «Keeping Up», og begynte å bli klar for å returnere til rampelyset. Slik ble det ikke.

- Han angret seg, og bruker all sin tid på å gjemme seg i huset sitt eller hos Khloé, i stedet, hevdet kilden, og la til:

- Han har krøpet fullstendig inn i skallet sitt igjen, og nektet til og med å feire påske med familien. Rob går gjennom det samme mønsteret hele tiden, der han vil slutte å gjemme seg, men så blir han en eremitt igjen. Familien hans elsker ham, men vet ikke lenger hva de skal gjøre.

Det er med andre ord usikkert om Robs nye bilde nå betyr at han er klar for å returnere til rampelyset, og det gjenstår å se om vi vil få se mer til ham fremover.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hysterisk bilde setter fyr på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer