Megan Fox og Machine Gun Kelly:

«Glad det ikke er vårt bord lenger»

Skuespillerens Instagram-innlegg satte fyr på kommentarfeltet.

OPPSIKTSVEKKENDE: Megan Fox' nylige Instagram-innlegg fikk flere til å undre seg over hva hun og kjæresten Machine Gun Kelly brukte tiden sin på da de leide bolig. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
OPPSIKTSVEKKENDE: Megan Fox' nylige Instagram-innlegg fikk flere til å undre seg over hva hun og kjæresten Machine Gun Kelly brukte tiden sin på da de leide bolig. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Megan Fox (35) og Machine Gun Kelly (31) ble først koblet til hverandre i mai i fjor etter at de møtte hverandre under innspillingen av filmen «Midnight in the Switchgrass».

- Megan og Machine Gun Kelly har blitt mer seriøse. De dater offisielt og kaller hverandre for kjærester. De nyter å tilbringe mer og mer tid sammen og har en sterk kjemi, fortalte en kilde til US Weekly i juni i fjor.

En måned senere dukket Fox opp i rapperens musikkvideo for låten «Bloody Valentine». I videoen fikk man blant annet se Fox tråkke på ansiktet til rapperen barføtt.

- Det er ingen hemmelighet. Jeg synes føtter er vakre, og jeg synes at Megan har de vakreste føttene som finnes, uttalte Machine Gun Kelly overfor Teen Vogue kort tid senere.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

- Dette bordet så ting

Siden den gang har ikke duoen lagt skjul på kjærligheten de har for hverandre, og de deler titt og ofte bilder av hverandre i sosiale medier i hete omfavnelser.

Nylig delte imidlertid Fox et nytt bilde på Instagram som har fått stor oppmerksomhet. Det melder blant andre US Weekly og People.

På bildene ser man skuespilleren posere foran et stort marmorbord.

«Når jeg forteller dere at dette bordet i Airbnb-en vår så ting», skrev hun, etterfulgt av en emoji som svetter.

«Jeg er veldig glad for at det ikke er bordet vårt lenger», var rapper-kjæresten kjapt ute med å kommentere.

I skrivende stund har Machine Gun Kellys kommentar fått godt over 20 000 likerklikk. Kommentarfeltet fylte seg også raskt opp med spørsmål og morsomme kommentarer fra flere av Fox' nesten 14 millioner følgere.

MÅTTE SPY: Megan Fox har gjestet «Jimmy Kimmel Live», der forteller hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

«Trodde aldri jeg skulle drømme om å være et bord, men det gjør jeg», skrev en, mens en annen fulgte opp med:

«Jeg er så misunnelig på det bordet».

«Alle sammen - hun sier at hun hadde sex hvor den neste gjesten skal spise», skrev en tredje, etterfulgt av en emoji som gråter av latter.

STJERNEPAR: Megan Fox og Machine Gun Kelly er ikke ukjent for å skape overskrifter. Foto: Phillip Faraone / AFP / NTB
STJERNEPAR: Megan Fox og Machine Gun Kelly er ikke ukjent for å skape overskrifter. Foto: Phillip Faraone / AFP / NTB Vis mer

Blod rundt halsen

Det skal imidlertid nevnes at verken Fox eller Machine Gun Kelly bekrefter at det faktisk var det som skjedde, men flere medier og fans tolker det imidlertid som at de har hatt litt kvalitetstid på bordet.

Stjerneparet er ikke ukjent for å skape overskrifter. I midten av februar kom det imidlertid frem en noe spesiell detalj om forholdet deres.

På valentinsdagen kunne rapperen nemlig avsløre på sosiale medier at han bærer kjærestens blod rundt halsen. Det beviste han med flere bilder på Instagram, og det var på bilde nummer to at man fikk se en bloddråpe i en slags amulett.

«Jeg bærer blodet ditt rundt halsen», skrev han til innlegget.

I kommentarfeltet klarte ikke rapperens følgere å bestemme seg om det var ekkelt eller «rått», som noen valgte å beskrive det.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feiret 20 års ekteskap. Disse årene var preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

«Ganske rart bror», mente en.

«Hva faen? Slå deg til ro gutt», delte en annen.

LES OGSÅ: - Sto og heiet på alle mens de kastet opp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer