Megan Fox og Machine Gun Kelly:

«Glad det ikke er vårt bord lenger»

Skuespillerens Instagram-innlegg satte fyr på kommentarfeltet.

OPPSIKTSVEKKENDE: Megan Fox' nylige Instagram-innlegg fikk flere til å undre seg over hva hun og kjæresten Machine Gun Kelly brukte tiden sin på da de leide bolig. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB
OPPSIKTSVEKKENDE: Megan Fox' nylige Instagram-innlegg fikk flere til å undre seg over hva hun og kjæresten Machine Gun Kelly brukte tiden sin på da de leide bolig. Foto: Elder Ordonez / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Megan Fox (35) og Machine Gun Kelly (31) ble først koblet til hverandre i mai i fjor etter at de møtte hverandre under innspillingen av filmen «Midnight in the Switchgrass».

- Megan og Machine Gun Kelly har blitt mer seriøse. De dater offisielt og kaller hverandre for kjærester. De nyter å tilbringe mer og mer tid sammen og har en sterk kjemi, fortalte en kilde til US Weekly i juni i fjor.

En måned senere dukket Fox opp i rapperens musikkvideo for låten «Bloody Valentine». I videoen fikk man blant annet se Fox tråkke på ansiktet til rapperen barføtt.

- Det er ingen hemmelighet. Jeg synes føtter er vakre, og jeg synes at Megan har de vakreste føttene som finnes, uttalte Machine Gun Kelly overfor Teen Vogue kort tid senere.

- Dette bordet så ting

Siden den gang har ikke duoen lagt skjul på kjærligheten de har for hverandre, og de deler titt og ofte bilder av hverandre i sosiale medier i hete omfavnelser.

Nylig delte imidlertid Fox et nytt bilde på Instagram som har fått stor oppmerksomhet. Det melder blant andre US Weekly og People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer