Du leser nå Se og Hør Pluss

Eksklusivt

- Glad det gikk så bra med barna mine

Da den unge gutten satt gråtende og alene midt i Oslo, var det guds lykke at han ikke havnet på asylmottak. I stedet ble han Mias sønn.

SKREMT AV RASISMEN: Mia Gundersen mener det er på høy tid at vi står opp mot rasistisk grums i samfunnet. Selv er hun glad for at hennes egen familie har sluppet unna det verste.
SKREMT AV RASISMEN: Mia Gundersen mener det er på høy tid at vi står opp mot rasistisk grums i samfunnet. Selv er hun glad for at hennes egen familie har sluppet unna det verste. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da politiet drepte George Floyd i Minneapolis i USA 25. mai i år, ble det starten på opptøyer og demonstrasjoner over hele verden. Rasende demonstranter tok til motmæle mot rasismen som mange mener gjennomsyrer samfunnet.

Her i Norge sitter artist og «Norske Talenter»-dommer Mia Gundersen (59) og følger nøye med.

Skremmende

Mia er mor til to flotte gutter fra Etiopia, og har merket diffuse tegn på rasismen. Heldigvis har de små, men skremmende, unntakene ikke overskygget alt det positive hun har opplevd. Hun overtok omsorgen for Daniel (16) da han var tre år, og Amente (24) som kom til landet noen år senere.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer