- Glad barna våre lever

Christian fra A1 er knust etter katastrofen på Filippinene.

HJERTEVARMT: Mark Read (f.v.) , Christian Ingebrigtsen og Ben Adams besøkte barnehjemmet House of Dreams på Cebu på Filippinene i fjor vinter.  Foto: Henning Jensen
HJERTEVARMT: Mark Read (f.v.) , Christian Ingebrigtsen og Ben Adams besøkte barnehjemmet House of Dreams på Cebu på Filippinene i fjor vinter. Foto: Henning Jensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den nådeløse tyfonen Haiyan har tatt livet av nærmere 2000 mennesker på Filippinene. I fjor vinter besøkte popgruppa A1 det asiatiske landet. Christian Ingebrigtsen (36) føler med dem som er rammet av tragedien.

 – Først og fremst ble vi knust over den forferdelige katastrofen på Filippinene. Vi har et spesielt forhold til landet og menneskene der nede, da vi har vært der så mye og spilt.

Takknemlige

Bandet har vært engasjert i barnehjemmet House of Dreams på Cebu i flere år. De kom i kontakt med barnehjemmet via kjæresten til medlemmet Ben Adams (31), Sara (22). – Onkelen til Sara var involvert i driften. Vi gjorde en spillejobb da vi var på turné, og ble veldig rørt over engasjementet. Vi dro tilbake for å spille en stor konsert til inntekt for hjemmet, forteller Christian.

– Vi er veldig takknemlig for at hjemmet og barna som bor der har klart seg. Da vi hørte om katastrofen gikk tankene våre med en gang til dem og fansen vår, som betyr så mye for oss, sier Christian til Se og Hør.

Les mer i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer