<strong>HJERTEVARMT:</strong> Mark Read (f.v.) , Christian Ingebrigtsen og Ben Adams besøkte barnehjemmet House of Dreams på Cebu på Filippinene i fjor vinter.  Foto: Henning Jensen
HJERTEVARMT: Mark Read (f.v.) , Christian Ingebrigtsen og Ben Adams besøkte barnehjemmet House of Dreams på Cebu på Filippinene i fjor vinter. Foto: Henning Jensen Vis mer

- Glad barna våre lever

Christian fra A1 er knust etter katastrofen på Filippinene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den nådeløse tyfonen Haiyan har tatt livet av nærmere 2000 mennesker på Filippinene. I fjor vinter besøkte popgruppa A1 det asiatiske landet. Christian Ingebrigtsen (36) føler med dem som er rammet av tragedien.

 – Først og fremst ble vi knust over den forferdelige katastrofen på Filippinene. Vi har et spesielt forhold til landet og menneskene der nede, da vi har vært der så mye og spilt.

Takknemlige

Bandet har vært engasjert i barnehjemmet House of Dreams på Cebu i flere år. De kom i kontakt med barnehjemmet via kjæresten til medlemmet Ben Adams (31), Sara (22). 
– Onkelen til Sara var involvert i driften. Vi gjorde en spillejobb da vi var på turné, og ble veldig rørt over engasjementet. Vi dro tilbake for å spille en stor konsert til inntekt for hjemmet, forteller Christian.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Weekend kan du også lese om Magnus Carlsens modelljobbing, Sissel Kyrkjebøs sorg og mye mer! Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør Weekend kan du også lese om Magnus Carlsens modelljobbing, Sissel Kyrkjebøs sorg og mye mer! Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

– Vi er veldig takknemlig for at hjemmet og barna som bor der har klart seg. Da vi hørte om katastrofen gikk tankene våre med en gang til dem og fansen vår, som betyr så mye for oss, sier Christian til Se og Hør.

Les mer i Se og Hør Weekend som er i salg nå.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer