DRAMATIKK: Det ble dramatisk i tirsdagens "Jakten på kjærligheten", da Morten Eriksen valgte å reise fra gården ettersom han ikke kom overens med den andre frieren, Håvard Hansen. Foto: TV 2
DRAMATIKK: Det ble dramatisk i tirsdagens "Jakten på kjærligheten", da Morten Eriksen valgte å reise fra gården ettersom han ikke kom overens med den andre frieren, Håvard Hansen. Foto: TV 2Vis mer

- Glad at det ikke hendte meg

De andre bøndene gir sin fulle støtte til Ragnhild etter den dramatiske episoden.

SEHER.NO: Tirsdagens episode av "Jakten på kjærligheten" ble mildt sagt høydramatisk da en av Ragnhild Strømmen Strands (23) friere, Morten Eriksen (24), bestemte seg å reise hjem fordi han ikke tålte å være i hus med den andre frieren, Håvard Hansen.

LES OGSÅ: "Jakten"-Silje raser mot netthetserne

Én av de andre bøndene, Nordheimsund-jenta Silje Stensland (28), er på sin side langt fra sikker på at Morten gjorde et klokt valg dersom han virkelig hadde lyst på 23-åringen fra Valdres.

Tre dager var uansett alt han måtte holde ut i hus med Håvard før den store avgjørelsen til slutt ville falle.

- Jeg synes virkelig synd på Ragnhild, det virket ikke som at hun ga den ene mer oppmerksomhet enn den andre.

- Mitt inntrykk er at det godt kan hende at hun hadde valgt Morten til slutt, men når det ble som det ble synes jeg at hun taklet det bra, mener hun.
- Kunne tatt det opp tidligere
Den blide bondejenta synes derimot ikke bare synd på Ragnhild. Stensland forsvarer også den arge frieren.

- Jeg synes det var veldig synd at Morten reiste, han er jo en godgutt virker det som. Men hele situasjonen ble nok litt overdimensjonert, han var trøtt, sliten og utsatt for hardt press. I tillegg tror jeg at han var usikker, og at ting gikk mer over styr enn hva han egentlig hadde tenkt.

- Hva synes du om måten han reagerte på overfor Håvard?

- Hele situasjonen var vanskelig når den toppet seg på den måten. Nå vet jeg ikke hva som har skjedd som ikke er vist på TV, men det er klart - han kunne kanskje tatt opp dette med Håvard tidligere, sier Silje, som tror Morten for alvor hadde falt for den vakre Valdres-jenta.

- Jeg tror han likte Ragnhild godt. Derfor var det nok ille for ham ikke å få noen form for bekreftelse tilbake. Og når man er usikker, kan det oppstå diverse scenarioer. Jeg er i hvert fall glad for at dette ikke skjedde med meg, det er en situasjon man ikke har lyst til å havne i, innrømmer hun til Seher.no.

- Trist
Én av de andre bøndene i det populære TV 2-programmet, Guro Huseby (27), tror ting kunne vært gjort på en annen måte for å forhindre den pinlige episoden.

- Jeg synes det er veldig trist at det ble som det ble. Men mye kunne nok vært gjort annerledes, ja, sier hun til Seher.no.

- Hva kunne vært gjort annerledes, mener du?

- Jeg vil ikke gå så veldig konkret inn på akkurat det, det som har skjedd - har skjedd. Det dreier seg i hvert fall om kombinasjonen av mennesker og hvem som kunne tatt tak. Jeg er glad det ikke skjedde meg, men selv har jeg vært veldig heldig med kombinasjonen av friere, sier Guro Huseby, som heller ikke vil si så mye om hva hun selv tenker om Mortens kraftige reaksjon.

- Dette var tydelig vanskelig for Morten, han gjorde et valg ut fra det han følte. Og det må vi bare respektere.

- Tror du Ragnhild og Håvard har en framtid sammen?

- Det kan definitivt hende at de finner tonen. Jeg ønsker Ragnhild masse lykke til i hvert fall, sier hun.

- Irriterer hodet av meg
I tirsdagens episode sa etter mye om og men, Morten til slutt ja da han i valget fikk tilbudet om bli med videre i programmet. Men så gjorde han helomvending, og forlot Ragnhild og Håvard slik at de to nå sitter alene igjen på gården.

- Det er sikkert ikke meningen at vi skal bli bestekompiser vi guttene heller, men nå har det seg sånn da at det er et menneske som er igjen her nå som irriterer hodet av meg med den holdningen der - og den væremåten, sa en arg Morten i tirsdagens episode.

Til Seher.no hadde ikke den dumpede TV-bonden spesielt lyst til å snakke om hvordan det har gått mellom henne og Håvard i tiden etter den dramatiske hendelsen.

- Akkurat det har jeg ikke lyst til å kommentere helt ennå. All denne dramatikken kom jo ikke helt som planlagt, men nå går bare programmet sin gang, sa hun tirsdag.

Over én millon seere så tirsdagens bonderomantikk på TV 2.

Har du et tips om "Jakten på kjærligheten"-deltagerne eller andre kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: TV-bøndenes pinligste øyeblikk