Henrik Elvejord Borg:

- Gjort det riktige valget

Åpner opp om livet som nygift.

NYTER: Henrik Elvejord Borg nyter livet som nygift med kona Lisa Anckarman. Foto: Anna Stom
NYTER: Henrik Elvejord Borg nyter livet som nygift med kona Lisa Anckarman. Foto: Anna Stom Vis mer
Publisert

Henrik Elvejord Borg (27) fikk nok mange til å sperre opp øynene da han deltok i skandaleserien «Ex on the Beach» i 2018. Én som imidlertid fikk hjerteøyne var den svenske influenseren Lisa Anckarman (32).

Skal vi tro paret var det kjærlighet ved første blikk, og på starten av sommeren giftet de seg i et eventyrlig bryllup i Sverige med over hundre gjester.

Da Se og Hør møtte Borg på den rød løperen før Reality Awards, kunne han lette på sløret om hvordan livet er som nygift.

- Å være nygift er veldig fint! Det er jo en ny tilværelse, selv om det egentlig bare er et stempel på at vi er kjærester. Nå har man skjønt at vi er livet ut, og det passer meg egentlig helt utmerket. Jeg har funnet meg en bra dame!, skryter Borg og legger til:

- Jeg trives stort og føler at jeg har gjort det riktige valget.

Realityprofilen og Anckarman møttes for første gang rett før pandemien, og det tok ikke lang tid før Borg pakket tingene sine og flyttet over landegrensen. Til Se og Hør forteller 27-åringen at til tross for at de begge er svært travle mennesker, finner de tid til romantikk i hverdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.