ACTION: Det blir harde tak når Cathrine Aschim og resten av Robinson-deltakerne gjør alt for å hindre hverandre i å score poeng i gjørmebassenget. Foto: TV3
ACTION: Det blir harde tak når Cathrine Aschim og resten av Robinson-deltakerne gjør alt for å hindre hverandre i å score poeng i gjørmebassenget. Foto: TV3Vis mer

Gjørmebryting i Robinson

Nærkamp i leirbasseng venter Robinson-deltakerne i neste episode. Se sniktitt her!

SEHER.NO: Årets Robinson-deltakere har allerede vært fått testet fysikken grundig blant annet ved å klatre over en fire meter høy vegg, men søndag står de overfor den største styrkeprøven så langt i ekspedisjonen: gjørmebryting.

Vinnerne får en premie som går utover det andre laget...

Duellene blir knallharde når mennene og kvinnene i to omganger prøver alt for å hindre det andre laget å ta poeng ved å dytte en vannfylt medisinball til motsatt ende av banen.

- Kulene var blytunge, og jeg var allerede utmattet før konkurransen startet, fordi jeg hadde problemer med å holde på maten. Men da laget ropte på meg, fikk jeg ny energi og bestemte meg for å gi alt, sier sykepleier og glamourmodell Cathrine Aschim (26) fra lag Nord til Seher.no

Hun fikk blant annet måle krefter mot Susanne Rosenlund (48) på lag Sør, samtidig som hun prøvde å score poeng med to blytunge kulene.

Strippet i sjøen
Aschim hevder leiren i tillegg til å være utmattende ga deltakerne en ubehagelig opplevelse.

- Det festet seg jo leire og grus overalt på kroppen, og da mener jeg overalt. Etter at konkurransen var ferdig gikk vi derfor rett ut i sjøen og strippet oss for klærne, men jeg vet ikke om de kommer til å vise akkurat det på TV, ler hun.

Tom Andre Tveitan (38) på lag Sør avslører at laget hans tok en taktikkprat og bestemte seg for hvem de skulle ta ut på det andre laget før konkurransen startet.

Selv valgte han seg Øyvind Olsen (27) - som blant annet har vært med i Hærens innsatsstyrke i flere år.

- Elsker å lekeslåss
- Jeg elsker å lekeslåss og havnet stort sett i basketak med Øyvind på Lag Nord. Det var en stor fysisk utfordring. Jeg var helt utmatta, men er fornøyd med at jeg klarte å legge ham i bakken, humrer Tom Andre til Seher.no.

Tveitans situasjon ble ikke lettere av at han måtte gjennomføre kappestriden uten sko.

En infeksjon han pådro seg allerede første dagen i ekspedisjonen, førte til at friskusen fra Sandefjord raskt fikk klumpfot på begge beina.

- Jeg hadde ankler store som knærne. Men selv om det var noe dritt med så mye bakterielle sykdommer der nede så synes jeg konkurranser som dette er veldig moro. Men det er det tøffeste jeg har vært med på til nå i ekspedisjonen, sier han.

Robinson-ekspedisjonen sendes søndager kl 20 på TV 3.

Har du et tips om Robinson-deltakerne eller andre kjendiser? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Se Robinson-deltakerens ukjente Melodi Grand Prix-fortid!

Se bilder fra Robinson-deltakernes gjørmebryting her:

TØFF DUELL: Cathrine Aschim og Christopher Soltvedt fra Lag Nord i duell med Nelden Petersen og Susanne Rosenlund fra lag Sør. Foto: TV3
NÆRKAMP: Christopher Soltvedt bryter med Nelden Petersen gjør opp i leirduell. Foto: TV3
VISER STYRKE: Johnny Nordseth og Anthony K. Bratli i tøff duell foran kamera. Foto: TV 3
KJEMPER OM BALLEN: Det blir harde taklinger i kampen om ballen. Foto: TV 3
JENTEKAMP: Julianna Skarnes og Andrea Huseby kjemper mot hverandre. Foto: TV3
PLASKE: Christopher Soltvedt i kamp med både Nelden Petersen og Susanne Rosenlund. Foto: TV 3
NÆRKAMP: Cathrine Aschim tvinger Susanne Rosenlund i kne. Foto: TV3