«Skal vi danse»:

- Gjøres løpende vurderinger

Dette sier tv-kanalene om de nye corona-innstrammingene.

LØPENDE VURDERING: Også tv-programmene må forholde seg til coronapandemien, og denne uken ble tiltakene strammet ytterligere inn. Her er Marte Bratberg og dansepartner Benjamin Yajakoddy fra lørdagens sending. Foto: Espen Solli / TV 2
LØPENDE VURDERING: Også tv-programmene må forholde seg til coronapandemien, og denne uken ble tiltakene strammet ytterligere inn. Her er Marte Bratberg og dansepartner Benjamin Yajakoddy fra lørdagens sending. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har en rekke populære tv-programmer måttet gjøre endringer, som følge av den pågående coronapandemien. Der vi vanligvis er vant til å både se og høre publikum, er dette nå blitt kraftig tynnet ut - eller helt fjernet.

Mandag denne uken kom det i tillegg flere nye tiltak, i kjølvannet av at smittespedningen i Norge har økt den siste tiden. I august ble det registrert 300 nye tilfeller i uken, i september var det 700 nye ukentlige tilfeller, og i oktober har det vært 900 nye smittetilfeller per uke.

De nye tiltakene er noe som rammer de aller fleste, også underholdningsbransjen.

Justerer seg fortløpende

For TV 2-programmet «Skal vi danse» er det imidlertid ikke forventet å skje de store endringene, men programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 forteller at de hele tiden gjør nye vurderinger.

- Vi justerer oss fortløpende etter gjeldende regelverk, men per nå er det ikke behov for å gjøre noen endringer når det gjelder ivaretakelsen av smittevern i «Skal vi danse». TV 2 og Nordisk Film har gjennom hele årets «Skal vi danse» hatt stort fokus på å ivareta smittevern, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer