GJØR SOM MAMMA: Victoria Beckham delte et bilde av sin syv år gamle datter, Harper Seven Beckham, der hun har helt lik sveis som hun selv hadde for flere år tilbake. Bildet av motedesigneren er fra 2006. Foto: Instagram / NTB scanpix
GJØR SOM MAMMA: Victoria Beckham delte et bilde av sin syv år gamle datter, Harper Seven Beckham, der hun har helt lik sveis som hun selv hadde for flere år tilbake. Bildet av motedesigneren er fra 2006. Foto: Instagram / NTB scanpix Vis mer

Harper Seven Beckham:

Gjorde som sin berømte mor

- Dere er prikk like!

Publisert

Victoria (44) og David Beckhams (43) datter, Harper Seven, er bare syv år gammel, men følger allerede i morens moteriktige fotspor.

Søndag delte den suksessfulle motedesigneren flere bilder av datteren der hun viser frem sin helt nye frisyre.

«Hårklipp for jenta vår», skriver hun til bildene.

Sveisen er prikk lik frisyren Victoria selv hadde da hun var medlem i jentegruppa Spice Girls på 90-tallet.

Ifølge People klippet 44-åringen en såkalt «bob» allerede i 1998, like før jentegruppa skulle spille inn musikkvideoen til låten «Stop».

Hun har flere ganger i ettertid gått tilbake til frisyren, blant annet i 2000 og 2006.

Flere har kommentert likheten mellom mor og datter i kommentarfeltet til bildet.

«Dere er prikk like», skriver flere Instagram-brukere.

Saken fortsetter nedenfor.

Hair cut for our baby girl x kisses from Harper x #howchic

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Elsker Spice Girls

Det er usikkert om den søte syvåringen har kopiert morens hårklipp fra 90-tallet, men for bare et par uker siden kunne Victoria Beckham røpe at datteren er stor fan av Spice Girls.

Da den berømte familien var på ferie i Indonesia nylig, delte Victoria nemlig en video på Instagram av seg selv og datteren mens de så på filmen «Spice World» fra 1997, som omhandlet jentegruppa og deres opplevelser i London.

Ifølge People er det kun ett år siden vesle Harper fikk vite om morens fortid som popstjerne. Det delte hun i fjor sommer via Instagram-stories.

«Når du finner ut at moren din var en popstjerne», skrev hun til et bilde av Harper som satt overfor fem Spice Girls-dukker.

Saken fortsetter nedenfor.

Dette bildet delte Victoria Beckham på Instagram-stories i fjor sommer.
Dette bildet delte Victoria Beckham på Instagram-stories i fjor sommer. Vis mer

Gjenforening

Siden starten av 2018 har det svirret rykter om at den berømte 90-tallsgruppa skal gjenforenes.

Ifølge BBC News skal gruppa ha bekreftet at de jobber med nye prosjekter, og i en offentlig uttalelse i februar kom det frem at de «følte at tiden var inne».

- Akkurat nå føles det riktig å utforske nye muligheter sammen, sa gruppa i en uttalelse.

Siden den gang har det imidlertid vært usikkerheter om alle medlemmene i gruppa vil være med på gjenforeningen. Sist gang de fem jentene gjorde comeback, var i 2012.

Saken fortsetter nedenfor.

To år senere gjorde Victoria, som nå har fullt fokus på sitt moteimperium, det klart at hun aldri ville stå på scenen med Spice Girls igjen.

- OL var et perfekt tidspunkt for å si: «Takk for alt, det var gøy, men aldri mer», fortalte hun i et intervju med magasinet Vanity Fair.

Fortsetter uten Victoria

Ifølge Daily Mail skal Victoria også denne gangen ha nektet å være en del av gjenforeningen, som angivelig skal skje i løpet av neste år.

- Simon (gruppas manager, journ.anm.) har prøvd å overbevise henne, men han har ikke fått det til. Flere av jentene føler at han bruker dem for å fremme seg selv, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter nedenfor.

VERDENSSTJERNER: Spice Girls ble raskt en verdenskjent popgruppe. Mange fans fikk hjertesorg da de valgte å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix
VERDENSSTJERNER: Spice Girls ble raskt en verdenskjent popgruppe. Mange fans fikk hjertesorg da de valgte å gå hver til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De fire resterende bandmedlemmene skal imidlertid ha gått med på gjenforeningen uten Victoria Beckham. Ifølge Daily Mail vil hver og en av dem tjene rundt 137 millioner kroner for turneen.

Spice Girls ble dannet i 1994 og deres første singel, «Wannabe», gjorde dem raskt til stjerner.

Geri Halliwell som «Ginger Spice» sammen med Emma Bunton som «Baby Spice», Victoria Beckham som «Posh Spice», Melanie Chrisholm som «Sporty Spice» og Melanie Brown som «Mel B» gjorde fort suksess verden over.

LES OGSÅ: Derfor fikk ikke datteren sitte på samme bord

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer