Heidi Klum:

Gjorde som Grace Kelly på bryllupsdagen

Den tyske supermodellen giftet seg med Tom Kaulitz - igjen.

NYGIFT - IGJEN: Heidi Klum og Tom Kaulitz giftet seg lørdag om bord på luksusyachten Christina O. Yachten har tidligere blitt brukt av kongelige. Foto: NTB Scanpix
NYGIFT - IGJEN: Heidi Klum og Tom Kaulitz giftet seg lørdag om bord på luksusyachten Christina O. Yachten har tidligere blitt brukt av kongelige. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I midten av juli ble det kjent at den tyske supermodellen Heidi Klum (46) i februar hadde giftet seg med Tokio Hotel-gitaristen Tom Kaulitz (29) i all hemmelighet - bare to måneder etter at de forlovet seg.

Den gang var parets bryllup etter alt å dømme svært uformelt, men nå har de slått på stortromma med en storslott bryllupsseremoni i Italia.

Ifølge E! News giftet nemlig Klum og Kaulitz seg for andre gang foran familie og venner på luksusyachten Christina O ved den italienske øya Capri lørdag.

Yachten tilhørte tidligere avdøde Aristoteles Onassis, og det var også på den at Onassis giftet seg med Jackie Kennedy. Bryllupsfesten til Grace Kelly og fyrst Rainiere av Monaco skal også ha blitt arrangert om bord på den enorme yachten.

Vakker brud

Da duoen giftet seg forrige gang, dro de ut på middag i hverdagslige klær. Det var ikke tilfelle i helgen, da bruden for anledningen var kledd i en stroppeløs, hvit brudekjole med avtagbare puffermer og et slør.

Kaulitz hadde på sin side på seg en hvit dress. Luksusyachten var pytet med rosa roser og hvite orkideer, og paret ga hverandre sine ja foran familie og venner. Klums fire barn, Leni (15), Henry (14), Johan (12) og Lou (9) var alle til stede på festen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer