KLIPPET AV SEG HÅRET: Stjernedesigner Vivienne Westwood gjorde som Britney Spears og klippet vekk håret. Det gjorde hun for å rette fokus mot klimaendringene. Foto: All Over Press
KLIPPET AV SEG HÅRET: Stjernedesigner Vivienne Westwood gjorde som Britney Spears og klippet vekk håret. Det gjorde hun for å rette fokus mot klimaendringene. Foto: All Over PressVis mer

Gjorde som Britney

Stjernedesigneren avslører hvorfor hun klippet av seg alt håret.

IKKE LENGER ORANSJE: Vivienne Westwoods varemerke-frisyre er borte. Foto: Splash News/ All Over Press
IKKE LENGER ORANSJE: Vivienne Westwoods varemerke-frisyre er borte. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Stjernedesigner og kjendispunker Vivienne Westwood (72) er ikke fremmed for å sjokkere.

Det beviste hun blant annet da hun i 1992 mottok en pris av selveste dronning Elizabeth II, for deretter å feire ved å spinne rundt, slik at hun avslørte at hun ikke hadde undertøy under skjørtet.

For mange er Westwood kjent for sitt knall-oransje hår, men da hun nylig viste seg for fotografene under en konferanse i London, var alt håret borte.

Designeren avslørte selv grunnen til hvorfor hun klippet vekk alt sammen. Det var for å rette fokus mot klimaendringene.

Med det gjorde hun som Britney Spears gjorde i 2007. Superstjernen var på den tiden på randen av et sammenbrudd, og rett etter at hun hadde sjekket ut av rehab, fant hun ut at hun skulle barbere hodet.

Spears hadde ingen spesiell tanke bak barberingen. Der ligger forskjellen mellom Westwood og popstjernen.

LES OGSÅ: - Hun planla barberingen