FANT HODESKALLE: Gunilla Persson gjorde et sjokkfunn i sin egen hage, da hun fant et dødt og avkappet dyrehode. Hun er ennå ikke sikker på hva slags dyr det døde hodet tilhørte, men har sine klare mistanker om hva som har hendt. Foto: Splash, NTB scanpix
FANT HODESKALLE: Gunilla Persson gjorde et sjokkfunn i sin egen hage, da hun fant et dødt og avkappet dyrehode. Hun er ennå ikke sikker på hva slags dyr det døde hodet tilhørte, men har sine klare mistanker om hva som har hendt. Foto: Splash, NTB scanpix Vis mer

Gunilla Persson fra «Svenske Hollywoodfruer»:

Gjorde skrekkelig funn i hagen: - Rystet

Gunilla Persson ber fansen om assistanse etter det groteske funnet.

(Se og Hør): Det har vært et turbulent år for den svenske Hollywood-stjernen Gunilla Persson (59). Som følge av en brann, hets og krangling, har TV-profilen klart å skape overskrifter over hele Skandinavia.

Nå er det derimot noe helt annet den folkekjære svensken skaper overskrifter med. På Instagram forteller hun at hun nå er rystet, etter å ha funnet et avkappet hode til et dyr i sin egen hage.

Hun har nylig flyttet, og bor nå i en villa med havutsikt i California. Her om dagen hadde hun gartneren sin på besøk, som skulle undersøke hagen hennes. Der gjorde de et skrekkelig funn.

Avkuttet hode

- Min gartner gjorde en stygg oppdagelse i går ettermiddag, skriver hun og fortsetter:

- Han fant et dyrehode i en av våre hager. Jeg er usikker på hva det er, men jeg tror det er Mildred - vår kjære hjort, forklarer Persson videre.

Usikkerheten rundt hva slags hodeskalle det er har preget henne, og hun inviterer fansen til å diskutere saken i kommentarfeltet under. California er et stort fylke, og har et rikt dyreliv. Blant annet finnes mink, hjort, ugler og ekorn i flere områder. I underkant av 60 brukere har kastet seg inn i dyredebatten, uten at det virker som om det blir oppklart.

Etter bildene Persson la ut å dømme, kan det slås fast at det er et pattedyr hun har funnet - i full forråtnelse. Store deler av dyrets hudlag er borte, som viser det avdøde dyrets skalle og tanngard.

Det kan kanskje minne om scenen i «Gudfaren», der en av gangsterne våkner med et avkappet hestehode i sengen. Dette har derimot en mer naturlig forklaring, om vi skal tro Hollywood-profilen selv.

- Dette har rystet meg veldig. Gartneren min sier at bare en løve kunne ha revet av hodet til en hjort. Det finnes jo pumaer i området, forklarer Persson.

SNAKKER UT: Gunilla Persson sier hun føler seg mobbet i alle sesongene av «Svenske Hollywoodfruer». Video: MTG Sverige Vis mer

Alt fra ku til geit blir gjettet av Perssons følgere. Enkelte påpeker at det er trist at et dyr ble drept, men understreker at de er glade for at det heldigvis går bra for TV-profilen.

Trodde katten var død

Persson har selv flere katter, som kan være utsatt dersom det er pumaer i området. Det er ikke første gang hun har måttet kjenne på frykten for de små og lodne dyrene hennes.

I april opplevde nemlig Gunilla alles store mareritt, da TV-profilens hus i Pacific Palisades-området sto i fyr og flammer. I en nyere episode av «Svenske Hollywoodfruer» fikk vi følge dramatikken som oppsto i etterkant av at Gunilla måtte redde seg selv og datteren Erika (15) ut av brannen.

TAKKER GUD: Sorgen blir raskt snudd til ren glede da Gunilla finner ut at det ikke er hennes katt, men nabokatten som ble funnet død i ruinene etter brannen. Video: TV 3 Vis mer

Mens én av kattene befant seg under Gunillas seng i underetasjen, var katten Tusse i overetasjen. 59-åringen måtte holde datteren tilbake fra å løpe opp for å redde katten. Hun var redd hun ikke klarte å redde katten.

Da brannmennene forklarte at de har funnet katten Tusse død, og la den i en søppelsekk, var naturlig nok Gunilla fra seg av sorg. At hun ikke orket å se på kadaveret, gjorde imidlertid at 59-åringen ikke oppdaget at det var feil katt som lå i søppelsekken.

To dager etter brannen vendte Gunilla tilbake til huset for å hente noen eiendeler til datteren. Til hennes store forskrekkelse lå kattekadaveret fortsatt utenfor huset.

Mens hun samlet datterens skolebøker, hørte hun en velkjent mjauing i det fjerne.

I og med at Tusse var antatt død, antok Gunilla at det var nabokatten som hadde kommet seg inn i huset, og ba opprydningsmannskapet se etter. Da han få øyeblikk senere kom tilbake med hennes egen katt i armene, var det til enorm glede for den svenske Hollywoodfruen.

BRANN: Det brenner i store deler av California, og flere av verdens største stjerner står i fare for å miste alt de eier. Reporter Kjersti Flaa forteller om ødeleggelsene. Video: Kjersti Flaa, NTB scanpix Vis mer

At Tusse dukker opp i levende live, mener Gunilla at det er Gud som må stå bak.

- Dette er et mirakel, det er et utrolig mirakel. Det var jo en nabokatt som lå i den sekken, forklarte hun i episoden, og la til:

- En dyp sorg ble snudd til en fantastisk lykke på ett sekund, og det er Gud som ordnet det, sa Gunilla.

LES OGSÅ: Kom med privat avsløring etter to år