Brad Pitt og Jennifer Aniston:

Gjorde sjokkopptreden i eksens bursdag

Brad Pitt (55) sneik seg inn i festlokalene.

GJENFORENT: Hollywood-stjernen Brad Pitt (55) var blant de oppmøtte i Jennifer Anistons 50-årsfeiring lørdag kveld. Slik blir det overskrifter av. Disse bildene er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENT: Hollywood-stjernen Brad Pitt (55) var blant de oppmøtte i Jennifer Anistons 50-årsfeiring lørdag kveld. Slik blir det overskrifter av. Disse bildene er fra en annen anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Store deler av Hollywood-eliten (minus Angelina Jolie, da), hadde funnet veien til Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfest ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles lørdag kveld.

«Friends»-stjernen fyller år mandag, og hadde benyttet anledningen til å samle en rekke celebriteter til en privat feiring. Dagen derpå er det særlig én gjest som fanger verdens oppmerksomhet.

På vei inn i festlokalene ble nemlig ingen ringere enn Brad Pitt (55) fanget opp kameralinsene. Brad var som kjent gift med Aniston mellom 2000 og 2005, et ekteskap som i sin tid gjorde dem til et av Hollywoods mest berømte par.

GJEMTE SEG: Brad Pitt (i midten med caps) på vei inn til ekskonas 50-årsfest. Foto: NTB Scanpix
GJEMTE SEG: Brad Pitt (i midten med caps) på vei inn til ekskonas 50-årsfest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Evige påstander

Det var ikke bare enkelt å få øye på Brad lørdag kveld. Skuespilleren gjorde det han kunne for å unngå de oppmøtte paparazzifotografene, og gjemte seg i folkemengden med en caps på hodet.

Selv om det er gått hele fjorten år siden Brad og Jennifer valgte å avbryte ekteskapet, kan det virke som om internett aldri blir ferdig med dem.

I alle fall ikke etter at begge er blitt single - samtidig - for første gang på mange, mange år.

Særlig etter nyheten om Jennifers skilsmisse fra skuespillerektemannen gjennom tre år, Justin Theroux (46), i fjor, har skuespilleryndlingen blitt koblet til sin første ektemann flere ganger.

Brad skilte seg som kjent fra Angelina Jolie (43) i 2016, en registrering som på ingen måte forbigikk i stillhet. Spesielt ikke med tanke på historien mellom de tre sistnevnte navnene, og de evige påstandene om at Angelina «stjal» Brad fra Jennifer på midten av 2000-tallet.

POPULÆRT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston avbildet sammen på rød løper i 2004. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston avbildet sammen på rød løper i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ordknappe

Det australske kjendisnettstedet New Idea tok riktignok tatt ønsketenkningen om mulig gjenforening et hakk lenger i fjor sommer, da de konkluderte med at Jennifer og Brad «er forelsket igjen».

- De var det ultimate Hollywood-paret som hadde alt, og nå begynner et nytt kapittel i Brad og Jens liv. Paret planlegger å offentliggjøre forholdet, skriver New Idea.

Videre hevder nettstedet at Jennifer og Brad, etter hvert sitt respektive ekteskapsbrudd, for alvor har gjenopptatt kontakten. Ifølge en kilde New Idea hadde snakket med, planlegger Brad og Jennifer å dukke opp sammen på Oscar-gallaen i februar.

Begge parter har riktignok vært ordknappe om gjenforeningspåstandene. Med Brads opptreden i eksens 50-årbursdag kan det i alle fall virke som det er ikke er noe ondt blod mellom dem.

JUBILANTEN: Fotografene klarte så vidt å få bilder av Jennifer Aniston avbildet lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix
JUBILANTEN: Fotografene klarte så vidt å få bilder av Jennifer Aniston avbildet lørdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Eks-bonanza

Og som om ikke Brad og Jennifer-gjenforeningen var nok, hadde jubilanten like greit invitert nok en ekskjæreste, nemlig sangeren John Mayer (41). De to var sammen i rundt ett år fra 2008. Dobbel-gammal-moro ble det også for Brad, som fikk selskap av filmstjernen Gwyneth Paltrow (46). De to var på sin side et par mellom 1994 og 1997.

KJENDISTUNGT: Skuespiller Robert Downey jr. (53) på vei inn til Jennifer Anistons 50-årsfest i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
KJENDISTUNGT: Skuespiller Robert Downey jr. (53) på vei inn til Jennifer Anistons 50-årsfest i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
TITT-TEI: Demi Moore bak rattet utenfor festlokalene. Foto. NTB Scanpix
TITT-TEI: Demi Moore bak rattet utenfor festlokalene. Foto. NTB Scanpix Vis mer
KLAR FOR FEST: Reese Witherspoon (42). Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR FEST: Reese Witherspoon (42). Foto: NTB Scanpix Vis mer

John Mayer festet dessuten sammen med popstjernen Katy Perry (34), som han hadde et av-og-på-forhold til mellom 2012 og 2014. Også Perrys nåværende kjæreste, skuespiller Orlando Bloom (42), tok del i bursdagsfeiringen.

Også stjerner som Reese Witherspoon (42), Ellen DeGeneres (61), Kate Hudson (39), Demi Moore (56) og Jennifer Meyer (41) var på plass, ifølge People. Det samme var flere av Jennifers «Friends»-kolleger.

LES OGSÅ: Tar et oppgjør med mediene etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer