Hailey Bieber:

Gjorde sin første opptreden etter bryllupsnyheten

Justin Biebers ferske kone viste frem nyeste mote.

OVERRASKET: Hailey Bieber dukket opp på catwalken i New York i helgen. Dette er hennes første oppdrag etter det overraskende ekteskapet med Justin Bieber. Foto: NTB scanpix
OVERRASKET: Hailey Bieber dukket opp på catwalken i New York i helgen. Dette er hennes første oppdrag etter det overraskende ekteskapet med Justin Bieber. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Søndag var flere av verdens største stjerner samlet i New York, da det italienske motehuset Versace skulle vise frem sin splitter nye kolleksjon for neste høst. Selvfølgelig satt Kim Kardashian (38), Blake Lively (31) og Paris Jackson (20) på første rad, men selve catwalken var minst like kjendisspekket under visningen.

Fra bakrommet og ut foran publikum spankulerte nemlig den ene stjernen etter den andre. Supermodeller er i vår tidsalder store kjendiser, så det var kanskje ikke så rart at vi fikk se blant andre Gigi Hadid (23) og Kaia Gerber (17) ikledd Versaces design fra topp til tå.

Mange ble derimot svært overraskede da nygifte Hailey Bieber (22), tidligere Baldwin, plutselig dukket opp.

Første opptreden

Den siste tiden har hun og Justin Bieber (24) gitt flere hint om at de har blitt smidd i hymens lenker. Duoen var imidlertid svært vage, og det tok flere måneder før en endelig bekreftelse på ekteskapet kom.

Først i slutten av november valgte Justin å omtale seg selv som en «gift mann» i sosiale medier, og da kom samtidig den endelige bekreftelsen på ekteskapet.

STJERNE: Hailey Bieber viste frem nyeste mote i New York under visningen til Versace. Foto: NTB scanpix
STJERNE: Hailey Bieber viste frem nyeste mote i New York under visningen til Versace. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hailey har en rekke ganger vært modell tidligere. Hun har vært fotografert for Vogue, vært med i reklamer for Ralph Lauren og har gått ned motemoloen for flere store designere verden over.

Dette er imidlertid hennes første oppdrag som nygift, og mange biter seg merke i det spenstige antrekket hun hadde på seg på catwalken.

Versace er kjent for å være alt annet enn minimalistisk, noe det dyriske mønsteret på kjolen og skoene viser. Antrekket har også flere gulldetaljer. Etter visningen takket hun designer Donatella Versace for muligheten, og understreket at hun var lykkelig for å få gå for merket for første gang.

Flere andre stjerner var også å se under showet:

STJERNEDRYSS: Kim og Kanye var selvsagt på plass da Donatella Versace (i bakgrunnen) viste frem sine nyeste design. Foto: NTB scanpix
STJERNEDRYSS: Kim og Kanye var selvsagt på plass da Donatella Versace (i bakgrunnen) viste frem sine nyeste design. Foto: NTB scanpix Vis mer
SKINN: Supermodell Emily Ratajkowski viste frem dette snertene antrekket. Foto: NTB scanpix
SKINN: Supermodell Emily Ratajkowski viste frem dette snertene antrekket. Foto: NTB scanpix Vis mer
BRUNTONER: Kaia Gerber gikk også for Versace i helgen. Foto: NTB scanpix
BRUNTONER: Kaia Gerber gikk også for Versace i helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
JOGGESKO: Gigi Hadid viste frem et klassisk antrekk fra motehuset, som ofte lager plagg med store print og fargerike detaljer. Foto: NTB scanpix
JOGGESKO: Gigi Hadid viste frem et klassisk antrekk fra motehuset, som ofte lager plagg med store print og fargerike detaljer. Foto: NTB scanpix Vis mer
STJERNEMØTE: Gigi og Hailey poserte sammen backstage etter visning. Foto: NTB scanpix
STJERNEMØTE: Gigi og Hailey poserte sammen backstage etter visning. Foto: NTB scanpix Vis mer
60-TALLS: Flere modeller viste frem antrekk bak scenen. Foto: NTB scanpix
60-TALLS: Flere modeller viste frem antrekk bak scenen. Foto: NTB scanpix Vis mer
FERDIG: Hailey poserte ved siden av Donatella Versace etter visningen sammen med de andre modellene. Foto: NTB scanpix
FERDIG: Hailey poserte ved siden av Donatella Versace etter visningen sammen med de andre modellene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Sjokkforlovelse

Det var i juli at Justin Bieber gikk ned på kne og fridde til 22-åringen. Frieriet skjedde på en restaurant på Bahamas, med en rekke vitner til stede.

To kvinner som spiste på restauranten kunne til TMZ fortelle at Justins sikkerhetsteam ba alle på restauranten om å legge vekk telefonene sine, fordi noe spesielt var i ferd med å skje.

Så fridde Justin til kjæresten, foran hele restauranten.

VISTE SIN KJÆRLIGHET: Justin Bieber og Hailey Baldwin ble fotografert sammen hyppig etter forlovelsen. Foto: NTB scanpix
VISTE SIN KJÆRLIGHET: Justin Bieber og Hailey Baldwin ble fotografert sammen hyppig etter forlovelsen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nyheten ble spredt som ild i tørt gress, og et par dager senere så Justin seg nødt til å bekrefte frieriet. Det gjorde han i en lengre tekst på Instagram.

«Jeg hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev han.

- Eventyrlig sommer

Både Justin og Hailey har holdt en relativt lav profil siden forlovelsen ble kjent, og det var først i september, to måneder etter forlovelsen, at sistnevnte åpnet opp om den gledelige nyheten.

Det gjorde hun i et intervju med nettmagasinet Coveteur. Intervjuet handlet hovedsakelig om modellens skjønnhetsrutiner, men det ble også plass til litt forlovelses-prat.

På spørsmål om hva som var det mest eventyrlige hun hadde opplevd den siste tiden, svarte hun nemlig følgende:

- Hele sommeren har vært eventyrlig. Jeg har reist rundt omkring. For meg handler det å være eventyrlysten om å være spontan, noe jeg normalt sett ikke er komfortabel med, men jeg har vært det de siste månedene. Vel, jeg ble forlovet! Jeg tror det antakeligvis er det største HERREGUD-øyeblikket i år, eller i hele livet mitt. Det toppet alt.

Vis mer Vis mer

Ønsket velkommen til familien

Hailey er tydelig lykkelig om dagen. I november publiserte hun flere bilder på Instagram - ett hvor hun og ektemannen kysser, og et annet hvor ansiktet hennes er dekket med kake.

Det så også ut til at Justins mor, Pattie Mallette, stortrivdes under familieselskapet, der Haileys 22-årsdag ble feiret .

Se dette innlegget på Instagram

very thankful ❤️

Et innlegg delt av Hailey Rhode Bieber (@haileybieber)

- Gratulerer med dagen, Hailey. Jeg er glad i deg, og så takknemlig for å ha deg som datter, skrev hun på Twitter og fulgte opp med at «hjertet hennes er fullt».

Ekteskapet mellom Justin og Haliey kom nok ikke som noe stort sjokk på noen. Allerede i midten av september, meldte People at superparet hadde giftet seg i all hemmelighet - bare to måneder etter forlovelsen.

Popstjernen og modellen skal ha giftet seg på et ekteskapskontor i New York, ifølge kilder tett på paret. Det var også snakk om at de i ettertid ville holde en seremoni for nærmeste familie.

LES OGSÅ: - Hvorfor må kvinner fortsatt finne seg i slik dritt?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer