Gjorde narr av sin gravide kjæreste

Kourtney Kardashian føder sitt andre barn i sommer, men kjæresten Scott Disick mener hun er tjukk.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2007 ble Kourtney Kardashian (32) sammen med Scott Disick (28) og forholdet har ikke vært en dans på roser. De to krangler stadig og trives ikke i samme hus.

Nylig viste de seg på gaten i Los Angeles, og Kourtney viste den store babymagen i en løstsittende blå topp. Stjernen venter en liten jente og stråler av morslykke, men kjæresten er ikke like entusiastisk over familieforøkelsen. Ifølge magasinet InTouch har Disick begynt å erte sin gravide kone.

- Scott plaget henne og gjorde narr av vekten hennes, sier en kilde til bladet ifølge Hollywoodlife.

Fra før har paret sønnen Mason (2), og Kourtney skal være irritert fordi Disick er for lite til stede og heller drar ut og fester enn å være sammen med familien sin. Nå er Kardashian bekymret for forholdet og tror Scott bare er sammen med henne på grunn av penger og kjendisstatus.

- Han prøvde til og med å forhandle en egen avtale for å få solgt de første babybildene til høystbydende. Scott gjør hva han vil fordi han vet at Kourtney ikke kommer til å forlate ham, sier kilden.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viser frem undertøyet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer