Gjorde narr av seg selv på TV

MGP-stjernen «slaktet» i Bård og Haralds humorprogram.

SLAKTET SEG SELV: I et hysterisk morsomt innslag under innspillingen av «Storbynatt» dukket MGP-vinner Didrik Solli-Tangen opp og «slaktet» seg selv. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
SLAKTET SEG SELV: I et hysterisk morsomt innslag under innspillingen av «Storbynatt» dukket MGP-vinner Didrik Solli-Tangen opp og «slaktet» seg selv. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Det har vært knyttet store forventninger til humorduoen Harald Eia (44) og Bård Tufte Johansens (41) nye talkshow - «Storbynatt», som har premiere på NRK1 tirsdag.

Tidligere på kvelden fikk presse og publikum være tilstede under innspillingen av premiereepisoden i NRKs studioer på Marienlyst, og komikerne, som er kjent for sine elleville opptredner og sketsjer på skjermen, skuffet ikke de mange fremmøtte.

I tillegg til en haug med nye karakterer og morsomme sekvenser, var det flere innslag relatert til den siste ukens mediebegivenheter.

Og under innspillingen kunne Bård avsløre at en fan hadde skrevet inn på programmets Facebook-sider og bedt om at de skulle «lage noe morsomt» på årets Melodi Grand Prix-vinner Didrik Solli-Tangen (23).

Etter å ha vist frem Dagbladets anmeldelse av MGP-stjernens nye plate «Guilty Pleasures», som ble «slaktet» og fikk terningkast to, forteller Bård at han og Harald ikke ønsket å gjøre narr av 23-åringen, men at de hadde fått inn en annen person til å gjøre det.

Og bak forhenget som Harald da trekker tilbake, står ingen ringere enn Didrik selv, som med steinansikt lirer av seg en haug med slakt mot sin egen MGP-deltagelse og plate, til ellevill jubel fra publikummerne.

Ifølge Bård og Harald var det ikke vanskelig å få med MGP-stjernen på det morsomme innslaget.

- Nei, vi bare spurte ham. Jeg kjenner han jo litt fra før, så da pratet jeg med ham, og han sa bare «høres ålreit ut det. Jeg kommer jeg vet du». Så det var et slags eksperiment, humrer Bård til Seher.no, mens Harald nikker ved siden av:

- Det er jo en slags PR for plata. Men han ville at vi skulle være enda slemmere mot ham på en eller annen måte. Men det ville ikke vi. Folk er jo litt med da, de er ganske rause.

Til Seher.no forteller Didriks manager, Eivind Grøstad, at det var flere grunner til at MGP-stjernen takket ja til å være med på «selv-slaktingen».

- «Storbynatt» er mer enn bare et vanlig moroprogram. Det er jo en ære å få være med i showet til Bård og Harald, sier han til Seher.no. 

Selv om Didrik fikk terningkast to i Dagbladet og terningkast tre i VG for den nye plata, avviser Grøstad at 23-åringen er skuffet.

- Generelt så er det salget vi er opptatt av, ikke anmeldelsene. Og salget går jo bra, vi ligger på en niendeplass på iTunes-listen over de mest solgte platene i Norge, så vi er veldig fornøyd med det, sier han.

«Storbynatt» har premiere på NRK1 tirsdag kl. 22.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Her fettsuges Harald Eia under TV-innspilling