- JEG HADDE DØDD AV ALKOHOLFORGIFTELSE: Samm Levine, Brad Pitts medskuespiller i filmen "Inglorious Basterds", tror han hadde dødd om han skulle drukket like mye som Brad Pitt og Quentin Tarantino.
- JEG HADDE DØDD AV ALKOHOLFORGIFTELSE: Samm Levine, Brad Pitts medskuespiller i filmen "Inglorious Basterds", tror han hadde dødd om han skulle drukket like mye som Brad Pitt og Quentin Tarantino.Vis mer

Gjorde narr av Brads svigerfar

Og i samme slengen gjør narr av Pitts drikkevaner også...

SEHER.NO: Samm Levine (29), som er Brad Pitts (46) medskuespiller i filmen "Inglorious Basterds", har litt av hvert å si om både Brad - og svigerfaren.
 
- Brad er en flott drikkepartner. Men om jeg hadde blitt satt til å drikke sammen med både Brad og Quentin Tarantino, hadde jeg trolig død av alkoholforgiftelse. Det er hardt arbeid å holde tritt med de to gutta! Sier Levine til UsMagazine.

Da Pitt og Levine spilte i filmen "Inglorious Basterds" måtte Brad legge om til en helt annen aksent, noe som moret Levine stort.

- Jeg elsket aksenten hans i filmen, og vi hadde en fantastisk tid. Da vi stod og snakket om aksenten, startet jeg å gjøre narr av Jon Voights aksent fra filmen "Anaconda".

Det var først etterpå Levine kom på at Voight var Angelina Jolies far.

- "Oi, John Voight er jo nesten Brads far," kom jeg på siden. Så å gjøre narr av Voight, var nok ikke det lureste jeg har gjort. Men heldigvis er Brad tidenes kuleste fyr. Det skal noe til å gjøre ham sint.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene igjen