SPØKEFULL: Komiker Ørjan Burøe fikk tidligere i dag vist hvor kontrastfylt feiringa av morsdag kan være. Foto: NTB Scanpix / @carolinebergeriksenno / Instagram
SPØKEFULL: Komiker Ørjan Burøe fikk tidligere i dag vist hvor kontrastfylt feiringa av morsdag kan være. Foto: NTB Scanpix / @carolinebergeriksenno / InstagramVis mer

Ørjan Burøe:

Gjorde «narr» av Berg Eriksen på morsdagen. Slik svarer hun

- Godt vi får frem mangfoldet.

Søndag har tusenvis av nordmenn tatt til sosiale medier for å gratulere og hylle mødre i forbindelse med morsdagen.

Tradisjonen tro får mor gjerne en gave eller litt ekstra oppmerksomhet denne datoen, noe som ofte viser seg i form av frokost på senga, kake eller eksempelvis blomster.

Det vil derimot alltid finnes noen som anstrenger seg litt mer enn andre. To som tilsynelatende ligger i øvre sjikt av denne skalaen, er blogger Caroline Berg Eriksen (32) og ektemannen, Lars-Kristian Eriksen (35).

- Dør innvendig

I husholdningen til det profilerte paret skal morsdag definitivt ikke forbigå i stillhet, noe som viste seg tydelig i form av et Instagram-innlegg søndag formiddag. 32-åringen la ut to bilder, hvor det ene viser hele familien samlet i senga, med en frokost som definitivt ikke hører en travel hverdag til.

At bildene har vakt engasjement blant følgerne til Berg Eriksen, er det ingen tvil om. Der mange overøser paret med komplimenter for «vakre» blinkskudd, er andre raske med å påpeke at dette gjerne ikke gjenspeiler virkeligheten for de fleste andre.

«Dør litt innvendig av denne iscenesettingen. Men ønsker deg en nydelig morsdag!», kommenterer en av tobarnsmorens følgere.

«Akkurat slik som min startet», fleiper en annen.

Ufiltrert versjon

Har du av ulike årsaker ikke gått i fotsporene til ovennevnte par, trenger man derimot ikke å fortvile: En som på mange måter har talt allmuens tale søndag, er komiker Ørjan Burøe (44).

Saken fortsetter under:

Vis mer Vis mer

På sin Instagram-profil viser han til Berg Eriksens familiebilde, og legger samtidig til en liten videosnutt fra han og konas start på morsdagen. Og kontrasten må vel kunne sies å være påfallende.

I videoen filmer han Marna Haugen Burøe, der hun sover og angivelig snorker høylytt - hvor senga er fri for både frokost og familiehygge.

Innlegget har, kanskje ikke overraskende, truffet rett hjem hos mange. Komikeren blir blant annet hyllet for å vise en ekte og ufiltrert versjon av hvordan starten på morsdagen også kan se ut.

Saken fortsetter under:

Vis mer Vis mer

- Morsom kontrast

Og en av dem som har reagert på innlegget, er Lars-Kristian Eriksen, som kommenterer med både latteremojies og hender som klapper. Når Se og Hør tar kontakt med ekteparet, forteller han at Burøes stunt tas med en god dose humor.

- Det er godt vi får frem mangfoldet, påpeker 35-åringen.

Selv om flere av Burøes følgere tilsynelatende foretrekker hans versjon av hvordan hedersdagen bør feires, understreker komikeren at det må være rom for ulike varianter.

- Dette er absolutt ikke noe stikk mot Caroline og Lars-Kristian, og heller en morsom kontrast rundt det at vi alle har forskjellige hverdager, forteller Burøe til Se og Hør.

Og når enden er god, er alltid godt. Her kan du for øvrig se flere innlegg fra offentlige profiler som har gjort ekstra stas på morsdagen i dag:

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING
Avslørte babynyhet på direkten

Avslørte babynyhet på direkten

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Dette «beviser» hemmelig romanse

- Jeg vrir meg i smerte

- Jeg vrir meg i smerte

Se, så stor hun er blitt!

Se, så stor hun er blitt!

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

Får kritikk for barnas hårfrisyrer

- Han var ganske dritt tidligere i uken

- Han var ganske dritt tidligere i uken

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Slik er den «ukjente» milliardærarvingen

Dette bildet vekker oppsikt

Dette bildet vekker oppsikt

- Er vi en gjeng med pyser?

- Er vi en gjeng med pyser?

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Dette tjener søsteren på å uttale seg om Meghan

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255