Jessica Chastain:

Gjorde nakenscene på én betingelse

Skuespilleren avslører at hun neppe ville være den eneste som viste seg naken.

GODT FORHOLD: Det er ingen tvil om at Jessica Chastain og Oscar Isaac har et nært forhold. Det kom trolig godt med, ettersom begge måtte spille inn nakenscener i serien de spiller i. Foto: Yara Nardi / TPX / Reuters / NTB
GODT FORHOLD: Det er ingen tvil om at Jessica Chastain og Oscar Isaac har et nært forhold. Det kom trolig godt med, ettersom begge måtte spille inn nakenscener i serien de spiller i. Foto: Yara Nardi / TPX / Reuters / NTB Vis mer
Publisert

Skuespillerkollegaene Jessica Chastain (44) og Oscar Isaac (42) har skapt overskrifter mens de har promotert sin nye HBO-serie, «Scenes from a Marriage».

Da de dukket opp på rød løper på filmfestivalen i Venezia var det nemlig tydelig at de to har god kjemi - spesielt da Isaac på ett tidspunkt lente seg inn for det som så ut som en liten sniff i Chastains armhule.

God kjemi er naturligvis viktig når man skal spille mann og kone i en serie. Kanskje spesielt viktig er det med et godt vennskap når man i tillegg er nødt til å spille inn nakenscener.

STOR SNAKKIS: Netflix-serien «Sex/life» har toppet topplista på kort tid, men det er én spesiell scene som stjeler oppmerksomheten. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Én betingelse

Da de to stjernene gjestet «The View» denne uken kunne nemlig 44-åringen avsløre at hun var komfortabel med å spille inn seriens nakenscener - på én betingelse:

Medskuespilleren måtte gjøre det samme.

- Jeg sa det fra start, «jeg er komfortabel med all nakenheten, men enhver del av kroppen min dere viser, må dere få Oscar til å vise også», delte skuespilleren.

Chastain viser seg naken i seriens andre episode, mens 42-åringen er naken i fjerde episode. Det kan dermed se ut til at hun fikk ønsket sitt oppfylt.

- Jeg ville bare at det skulle være balansert, forklarer hun videre.

«HVITE GUTTER»: I sesong seks er det en rekke sexscener, men ikke alle involverte er mennesker. Video: Discovery+/Rød Løper. Reporter: Kine Falch/Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

- Ukomfortabelt

Isaac forteller på sin side at han ikke var klar over at nakenscenen, som viser kroppen hans forfra, ble tatt med i serien, og innrømmer at han ble overrasket da folk begynte å nevne det på sosiale medier.

Chastain har tidligere uttalt seg ærlig om hva hun tenker om å forevige nakenscener på film, til tross for at hun generelt ikke har problemer med nakenhet.

- For meg er det ukomfortabelt med nakenhet når det føles som det ikke er den personens valg å være naken - når det er noen andre som har bedt dem om det. Jeg ser på en måte på det som diskriminering, uttalte hun til Vulture i 2018.

LES OGSÅ: Hemmelig babylykke for superstjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer